Haberler

Bayburt'ta, "Kuran-ı Kerim Okuma Yarışması" Düzenlendi

Bayburt'ta, "Kuran ı Kerim Okuma Yarışması" organize edildi.

Bayburt'ta, "Kuran-ı Kerim Okuma Yarışması" organize edildi.

Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çeşitli sendikaların desteği ile organize edilen yarışmayı Vali Mükerrem Ünlüer, AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Müftü Kemalettin Aksoy, İl Genel Meclisi Başkanı Raci Bayrak ve çok sayıda davetli izledi.

Doğan, yarışma öncesinde yaptığı konuşmada, geleceğin teminatı olan çocukları, milletin milli, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren, ailesini, vatanını ve milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş vatandaşlar olarak yetiştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Jüri başkanlığını Milli Eğitim Şube Müdürü Hayri Kocabey'in yaptığı yarışmaya, 11 liseden birer temsilci katıldı.

Yarışmada, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nden Abdullah Lüleci birinci, Korkut Ata Lisesi'nden Selim Mercimek ikinci, Anadolu Lisesi'nden Havva Dursun ise üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye girenlere protokol üyeleri tarafından altın hediye edilirken organizasyona destek verenlere de plaket sunuldu. - Bayburt

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Seydi Doğan Bayburt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title