Haberler

Bahçelievler Mahallesi'nde Görkemli Açılış

Merkezefendi Belediyesi,yaklaşık 600 bin liraya mal olan Bahçelievler kapalı pazar yerinin açılışını muhteşem bir törenle gerçekleştirdi.

Merkezefendi Belediyesi,yaklaşık 600 bin liraya mal olan Bahçelievler kapalı pazar yerinin açılışını muhteşem bir törenle gerçekleştirdi.

Yağmurda, karda, yaz sıcağında büyük sıkıntı çeken Bahçelievler halkı modern pazaryerine kavuştu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katıldığı törene AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,Pamukkale İlçe Kaymakamı Veysel Beyru, Merkezefendi İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törenin açılışında konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Denizli'mizin büyükşehir olmasıyla birlikte kurulan ilçemizi sağlıklı mutlu insanların beldesi olacak dedik. Bu yolda marka projelere imza attık. 5 bin öğrencimize yüzme öğrettik. 5 bin çocuğumuza 5 bin bisiklet dağıttık. Önümüzdeki dönemde de önemli projelere imza atacağız. 1 Kasım'da AK Parti seçim bildirgesine bisiklet projesini koydu. AK Partiye teşekkür ediyoruz. İstanbul sadece gezideğil görüş açıları şekillenmesi için bu projeyi gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki yıl içinde 100 milyon TL'lik yatırım yapacağız. Skateparkımızdan şu an 1500 öğrencimiz yararlanıyor. Otobüslere takılmaktan onları kurtardık. 20 gün sonra Yeşilyurt pazaryerinin gerçekleştireceğiz. Aşağışamlı ve Altındere hizmete girdi. 12 dönümlük hobi bahçesi 5 ay içinde teslim olacak. Bugün açılışını yapacağımız pazaryeri bin 600 metrekare içinde faaliyet göstererek halkımıza hizmet verecek. Pazar yerimizi 2 ay içinde tamamladık. 60 esnafımız burada faaliyet gösterecek. Diğer taraftan, 250 büyüğümüzü Çanakkale ve Bursa'ya göndereceğiz. Bugün bizim düğünümüzdü şarkılarımız vardı. Ancak, Ankara'da yaşanan olay nedeniyle düğünümüzü sesiz sedasız yapıyoruz" dedi.

2004'te belediye başkanı olduğumuzda 1 tane bile kapalı Pazar yeri yoktu diyen Bakan Zeybekci, "Biz göreve geldiğimizde Denizli'de 1 tane kapalı Pazar yeri yoktu. Ama bugün Denizli'nin 4 bir tarafına donanımlı Pazar yerleri yapıyoruz. Bunları siz yaptınız. Sizler destek verdiniz Denizli 'nize sahip çıktınız ki bunlar oldu. Siz olmasaydınız bu hizmetler olmazdı. 2004'te huzurunuza geldiğimizde siz bu deliye inandınız peşine düştünüz. Allah pişman etmesin inşallah. Durmak yok yola devam. Denizli dünyanın en güzel şehirlerinden biri oldu olmaya da devam edecek. Siz varsanız biz varız. Denizli bugün siyasette lider kent oldu. Dünya bankasının otuduğu koltukta bugün Denizli oturuyor. Denizli lider kent olmaya devam etsin diyorsanız. Size büyük görev düşüyor. Bu Denizli meselesidir. Denizli'nin geleceği için çocuklarımızın geleceği için doğru olan ne diye AK Partililer, CHP'liler MHP'liler olarak oturup düşüneceğiz. 30 saniye düşünerek doğru kararı vereceğiz. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah" dedi. Konuşmaların ardından açılış protokol üyelerince gerçekleştirildi. Yaklaşık 600 bin liraya mal olan ve bin 600 metrekare alan üzerinde inşa edilen Bahçelievler Kapalı Pazaryeri içerisinde 4 işyeri ve mescit bulunuyor. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahçelievler Mahallesi Mehmet Yüksel Ak Parti Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title