Haberler

Asder Üyeleri ve 15 Temmuz Şehitler Platformu İftarda Buluştu

ASDER üyeleri ve 15 Temmuz Şehitler Platformu iftarda buluştuBURSA - Bursa'da Adaleti Savunanlar Derneği Yönetim kurulu üyeleri ve 15 Temmuz Şehitler platformu üyeleri Merinos Gölpark Sosyal tesislerinde düzenledikleri iftar yemeğinde buluştu.

ASDER üyeleri ve 15 Temmuz Şehitler Platformu iftarda buluştu

BURSA - Bursa'da Adaleti Savunanlar Derneği Yönetim kurulu üyeleri ve 15 Temmuz Şehitler platformu üyeleri Merinos Gölpark Sosyal tesislerinde düzenledikleri iftar yemeğinde buluştu.

İftar yemeğinin ardından 15 Temmuz ile ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk" Bu güzel ramazan akşamında Osmanlı başkentlerinden olan Bursa'mızda Emirsultan Hazretlerinin Üftade hazretlerinin ruhlarının bizle olduğu bir akşamda bizleri bir araya getiren sivil toplum kuruluşlarının her birine teşekkür ederim. Sadece silahlı kalkışma ayağı üzerinden düşünür 15 Temmuz'un fikri kodlarını eğer doğru okuyup anlamazsak FETÖ yerine başka bir örgüt oluşur. Bu model üzerinden nasıl bir insan ürettiler nasıl bir toplum ürettiler nasıl bir devler planladılar bu soruların cevaplarını eğer vermezsek üzerimizdeki hesapların bitmediğini dünyanın jeopolitik merkezi olan Anadolu'nun asla kendi başına bırakılmayacağını küresel sistem inşasında Anadolusuz küresel sistem asla dizayn edilemeyecektir" dedi. Yapılan konuşmaların ardından iftar programı plaket takdimi ile sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Külünk Ak Parti Merinos Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title