Haberler

Anadolu Sanat Sirki Osmaniye'de

Osmaniye Belediyesi'nin Kültür Etkinlikleri Kapsamında Kente Gelen Anadolu Sanat Sirki, Hafta Sonu 6 Ayrı Gösteri Sunacak.

Osmaniye Belediyesi'nin kültür etkinlikleri kapsamında kente gelen Anadolu Sanat Sirki, hafta sonu 6 ayrı gösteri sunacak.

Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Sirk Sorumlusu İllüzyonist Recep Zeybek, sirkin gösterileri arasında ateşbazlar, palyaçolar, illüzyon gösterisi, yogo şov, eğitimli maymunlar ve dev piton yılanı gösterileri bulunduğunu belirterek, "Sirkler, farklı milletlerden, farklı dilden 7'den 70'e aynı anda gösteri sergileyen evrensel bir gösteri sanatıdır. Bizi Osmaniye'ye davet eden belediye başkanımıza ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim" dedi.

Gösterilerin cumartesi ve pazar günleri saat 13.00, 15.30 ve 19.00'da olmak üzere toplam 6 seanstan oluşacağını kaydeden Zeybek, "Sirkimizin gösterilerine herkes gelebilsin diye bilet fiyatlarını çocuklar 3 YTL ve büyükler 4 YTL olarak ayarladık. Tüm Osmaniyeliler'i gösterilerimize bekliyoruz" diye konuştu.

Zeybek, açıklamalarının ardından basın mensuplarına "Şase" isimli dev piton yılanı ile bir gösteri sundu.

(ACK-MT-Y)

18.01.2007 15:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title