Haberler

Adana: Adana'da Yerel Yönetimler

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım Ayı Son Toplantısını Gerçekleştirdi.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayı son toplantısını gerçekleştirdi.

Mustafa Tuncer başkanlığında toplanan meclis, gündemindeki 4 maddeyi görüşürken, gündem dışı söz alan AK Parti Meclis Üyesi Şaban İş, meclisten, örneğini Ankara'da gördüğünü belirttiği, "Portatif Portakal Suyu Satış Noktası Projesi"nin Adana'da da uygulanmasını istedi.

İş, konuşmasında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin şehrin belirli noktalarını portatif olarak portakal suyu satış noktalarının yerleştirdiğini, bu uygulamanın Adana'da yapılmasının narenciye üreticisine destek sağlayacağını vurguladı. Narenciye üretiminde Adana'nın önemli bir yere sahip olduğunu belirten İş, şunları kaydetti:

"Şalgamda ismimizi dünyalara duyurduk, şimdi sıra narenciyede. Narenciyeye sahip çıkmalıyız. Bunu da çeşitli uygulamalarla yapabiliriz. Bu uygulamalardan biri de portatif portakal suyu satış noktalarıdır. Bu uygulama ile hem vatandaşlarımıza hem de üreticilerimize katkı sağlayabiliriz."

Meclis Başkanı Tuncer, ise projenin güzel olduğunu ve bu konuda üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu kaydetti.

Meclis toplantısı, gündemdeki maddelerin görüşülüp, karara bağlanmasıyla son buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title