Haberler

Adana: Adana'da 381 Orman Köylüsüne Kredi Verildi

Adana'da Bu Yıl İçinde 15 Orman Köyünde 381 Aileye Kredi Verildiği Bildirildi.

Adana'da bu yıl içinde 15 orman köyünde 381 aileye kredi verildiği bildirildi.

Adana İl Çevre ve Orman Müdürü Nebi Erol Metin, yaptığı yazılı açıklamada, 2006 yılında orman köylülerinin gelir düzeylerini artırmak ve ormana olan baskılarını azaltmak amacıyla hazırlanan sosyal ve ekonomik projeler doğrultusunda 15 köyde 381 aileye ferdi kredi uygulaması yaptıklarını kaydetti.

7 köyde 76 aileye 2 baş damızlık süt sığırından oluşan süt sığırcılığı kredisi, 4 köyde 35 aileye de 30 baş damızlık koyun ve 1 adet koçtan oluşan süt koyunculuğu kredisi verildiğini, ayrıca sosyal krediler kapsamında 5 köyde 236 kişiye dam örtüsü kredisi verilerek toprak olan damların oluklu sac ile kaplanmasının sağlandığını belirten Erol, 1 köyde 34 kişiye de güneş enerjisi su ısıtma sistemi için kredi verildiği kaydetti.

(FK-AB-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title