Haberler

Acılı Anne Hırsızlara Seslendi

Güncelleme:

5 yaşındaki kızının tedavi masraflarını çalan hırsızlara seslendi: "Size hakkımı helal etmiyorum"

Bursa'da 5 yaşındaki kızı Yağmur Aliye Yorgan'ı, hastalığını tedavi ettirmek için İstanbul'dan Bursa'daki Dörtçelik Çocuk Hastanesi'ne getiren 23 yaşındaki Ayşe Yorgan, tedavi masrafları için yakınlarından aldığı fitre parası ile eşinin maaşının da içinde bulunduğu bin 700 TL'yi İstanbul'a dönmek isterken Şehirleraarsı otobüs terminalinde çaldırdı.

Kızının tedavi parasını çalan hırsızlara seslenen anne Yorgan, "Ben buradan parayı alan arkadaşlara sesleniyorum. Yağmur'un hastane parası, benim ev kiram, eşimin maaşı hepsi o cüzdandaydı. O parayı ne olur geri getirsinler" dedi.

Ayşe ve Deniz Yorgan çifti doğuştan yemek borusunda kopukluk bulunan, omuriliğinde kist tesbit edilen 5 yaşındaki kızları Yağmur Aliye'ye mide filmi çektirmek için on gün önce Bursa'ya gelip bir akrabalarının yanına yerleştiler.

Dörtçelik Çocuk Hastahanesi'nde önceki gün sıraya girip filmi çektiren Yorgan çifti, İstanbul'a dönmek için şehirlerarası otobüs terminaline gitti. Biletlerini alıp otobüse binen Ayşe Yorgan, Yalova'dan feribota binecekleri sırada çantasında bulunan cüzdanının çalındığını fark ederek eşi ve ile durumu polise bildirdi.

Yalova polisinin yönlendirmesi sonucu Bursa'ya gelen Ayşe Yorgan, kızının sağlık sorunlarını "Yağmur, yemek borusu kopuk olarak doğdu. Doğumunun ikinci günü ameliyata alındı. Doktorlar kendisine, 10 bin çocuktan üçünde görülen 'Vacterl Sendromu' tanısı koydular.

Omuriliğinde 8. 5 santimetre büyüklüğünde kist var. Yemek borusu ve nefes borusu arasında delik bulunuyor. Henüz 40 günlükken mama yediği sırada kalbi durdu. Yavrum kalp masajı yapılarak hayata dönderildi. . Hastaneye gittiğimizde kalbinin iki farklı yerinde delik olduğunu söylediler.

Midesinde reflü var ve mide asidi sürekli ciğerlere kaçıyor. Şu an zatürree, bronşit ve boğmaca gibi hastalıklar artık kronikleşmiş halde. Gözleri bozuk. Troid bezleri çalışmıyor. Sürekli farklı farklı doktorlara gidiyoruz.

Artık baş edecek gücümüz kalmadı. Maddi imkansızlıklardan dolayı çocuğumuzun gerekli tedavilerini zamanında yaptıramıyoruz. Ben bayan kuaförü olmama rağmen çocuğumun durumu yüzünden kendi işimi yapamıyorum" diyerek anlattı.

HIRSIZLARA SESLENDİ

Yağmur'un bütün rahatsızlıklarına rağmen tedavisini aksatmamaya çalıştıklarını söyleyen Ayşe Yorgan, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanenin istediği filmi Bursa'da çektirdikten sonra yakınlarından topladığı fitreler ve eşinin maaşının da içerisinde bulunduğu parayla İstanbul'a dönerken, içersinde kendisine verilen ramazaf fitreleri, eşinin maşınında bulunduğu bin 700 TL'nin çalındığını söyledi. Yalova'da feribota binmek istediğimiz sırada cüzdanımın çalındığını fark ettiğini belirten Ayşe Yorgan, "Ben buradan parayı alan arkadaşlara sesleniyorum.

Yağmur'un hastane parası, benim ev kiram ve eşimin maaşı o cüzdanın içerisindeydi. Bize bu mübarek ayda böyle bir üzüntü yaşattıkları için onlara hakkımı helal etmiyorum. Beş yaşındaki hasta kızımın rızkını çaldılar. O parayı yalvarıyorum bana geri getirsinler" diyerek hırsızlara seslendi.

Polis karakoluna giderek şikayetçi olan Ayşe Yorgan, en kısa zamanda hırsızların yakalanmasını ve kızının tedavi parasının geri alınmasını bekliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7 Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title