Haberler

176. Yılda 176. Müşteriye Hediye

PTT’nin kuruluşunun 176. Yılı nedeniyle Muğla PTT Başmüdürü Kenan Çınar ve personeli Muğla Valisi Amir Çiçek’i makamında ziyaret etti.

PTT'nin kuruluşunun 176. Yılı nedeniyle Muğla PTT Başmüdürü Kenan Çınar ve personeli Muğla Valisi Amir Çiçek'i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Muğla Valisi Amir Çiçek PTT'nin neredeyse iki asırlık bir geçmişe sahip olduğunu ve Türkiye Cumhuriyeti'nden bile eski olduğunu söyleyerek, PTT'nin 176. yılını kutladı.

Valilik ziyaretinin ardından kurumda PTT'nin 176. kuruluş yıldönümü dolayısıyla 176. müşteriye kurum müdürü tarafından hediye verildi. Hediyeyi Muğla 112 Acil Çağrı Merkezinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Sefa Çolakoğlu aldı. Muğla PTT Başmüdürü Kenan Çınar yaptığı açıklamada, "Şirketimizin ilk defa 23 Ekim 1840 yılında zor şartlarda ve kısıtlı imkanlarla başladığı hizmet serüveninin 176. Kuruluş yıldönümünü birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın büyük onurunu yaşıyoruz. Hizmet alanlarında, yetkin personel ile etkin hizmet sunan Şirketimiz Posta, Kargo, Bankacılık ve elektronik ticaret alanlarında, ülkemiz çapında yaygınlaşmış hizmet ağı ile iki asra yakın tecrübesi, çağdaş teknoloji ve güçlü kadroları ile ekonomik, hızlı, güvenli hizmet sunmayı ilke edinmiştir" dedi.

"KESİNTİSİZ OLARAK HİZMET VERİ"

PTT Başmüdürü Çınar, PTT İşyerlerinde, posta ve kargo/lojistik alanlarında ülkemizin her köşesine hizmet verilmesinin yanı sıra, bir çok banka adına tahsilat yapma ve kredi verildiğini belirterek, "İşyerlerimizde her türlü sigortacılık hizmetleri, HGS hizmeti, KEP(Kayıtlı Elektronik Posta) hizmeti, UPT(Ucuz Para Transferi)- Western Unıon (Uluslar arası Para Transferi) gibi bankacılık hizmetleri ile halkımızın hizmetindeyiz. 24 saat hizmet veren PTTmatik cihazlarımız, işin yoğun olduğu şubelerimize de yaygınlaştırılarak, müşterilerimize kesintisiz olarak hizmet verilmektedir" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Cumhuriyeti Amir Çiçek Muğla Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title