Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Dörtyol Belediye Başkan adayı ve Kuzuculu Belediye Başkanı Toksoy: "Halkımızın yerel iktidarı bize emanet etmesinden sonra büyükşehir sürecinde önceliğimiz elbette ki devam eden projeleri bitirmek olacak"

MHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı ve Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, "Halkımızın yerel iktidarı bize emanet etmesinden sonra büyükşehir sürecinde önceliğimiz elbette ki devam eden projeleri bitirmek olacak" dedi.

Toksoy, Dörtyol Öğretmenevi'nde yaptığı basın açıklamasında, halkla iç içe ilçenin ihtiyaçlarını tespit ettiklerini, mühendis, öğretmen ve psikologdan oluşan 12 kişilik proje ekibiyle çalıştıklarını söyledi.

Büyükşehirlerle değişecek belediyecilik anlayışını şimdiden kavrayıp, karşılaşılacak problemlere hazırlıklı olmayı amaçladıklarını ifade eden Toksoy, "Nüfus yoğunluğu ve hizmet alanı artacak ilçeye yapılacak 30 projeyi hazırladık. 30 Mart sonrası halkımızın yerel iktidarı bize emanet etmesinden sonra büyükşehir sürecinde önceliğimiz elbette ki devam eden projeleri bitirmek olacak. Ama şu da bir gerçek ki ilçemizin selameti için yeni projelere ihtiyacımız var. Bu yolda birbirinden değerli 12 genç arkadaşımızla proje çalışmalarına devam ediyoruz. 30 projemiz Dörtyol'da yaşam standartlarını artırmak adına taslak haline geldi" dedi.

Toksoy, ekibiyle seçimlerde sadece partisinin değil, bütün Dörtyol'un oylarına talip olduklarını belirtti.

Toplantıya MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mete Aslan, MHP İl Başkanı Adnan Aktaş ve partililer katıldı. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Fethi Yaşar Kuzuculu Dörtyol Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

hatay_dörtyolhatay_mhp@gmail.com:

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy Hayırlı Olsun Başkanım Mhp yine alacak dörtyol da

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title