Haberler

Yeni Model AMVOX5 World Chronograph

Ünlü saat markası Jaeger-LeCoultre'nin Aston Martin ile işbirliğinden doğan yeni modeli.

Mekanik alanında çığır açan patentli tasarımlarıyla sektörünün öncüsü olan Jaeger-LeCoultre, prestijli otomobil üreticisi Aston Martin için tasarladığı AMVOX kol saati modellerine bir yenisini ekledi. Jaeger-LeCoultre ile Aston Martin arasında süregelen işbirliğinin ürünü olan AMVOX saat serisinin beşinci ve en son modeli AMVOX5 World Chronograph, gelişmiş özellikleri ve estetik tasarımıyla hayranlık uyandırıyor.

AMVOX5 World Chronograph, AMVOX saat koleksiyonundaki ilk worldtime fonksiyonlu saat olma özelliğini taşıyor. Kronograf özelliğine ek olarak kadranında 24 zaman kuşağını taşıyan saat, dünyanın farklı şehirlerindeki zamanı bir bakışta takip etme olanağı veriyor. Jaeger-LeCoultre, saatin özel tasarlanan zaman kuşağına Londra şehrini koymak yerine, Aston Martin otomobillerinin üretildiği Gaydon kasabasına yer vermiş. Saatin Aston Martin otomobillerden esinlenen tasarımında, performans ve şıklığa yönelik hiç bir detay gözardı edilmemiş.

AMVOX5 World Chronograph'ın çelikten iki kat daha sağlam olan seramik kasası yüksek teknolojiyle üretiliyor. Jaeger-LeCoultre'nin tümüyle in-house olarak ürettiği saat, gelişmiş özellikleri ve dayanıklığıyla hayranlık uyandırıyor. 300 adetle sınırlı olarak seramik ve titanyumdan, 200 adetle sınırlı olarak da seramik ve pembe altından üretilen saatin, 100'er adetle sınırlı iki farklı Racing (Yarış) versiyonu da bulunuyor.

Üstün teknolojik özelliklere sahip komplike saatleriyle defalarca "Haute Complication" ödülleri alan Jaeger-LeCoultre, üst düzey mekanik saat sektörünün referans noktası sayılıyor. Jaeger-LeCoultre ile ünlü İngiliz otomobil üreticisi Aston Martin'in uzun soluklu işbirliğinin dayandığı ortak değerlerden güç alan AMVOX saat koleksiyonu her iki markanın da mekanik harikalara ve estetik tasarımlara karşı duydukları ortak tutkuyu örnekliyor.

26 Eylül – 1 Ekim 2011 tarihleri arasında, Aston Martin ve Jaeger-LeCoultre işbirliğinde Aston Martin Showroom'da düzenlenen Aston Martin Kişiye Özel Tanıtım Günleri'nde sergilenen AMVOX koleksiyonu mekanik saat ve otomobil severler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Bazıları bu etkinlik için özel olarak İsviçre'den getirilerek sergilenen 8 adet çok değerli AMVOX saatin arasında AMVOX5 World Chronograph'ın yanı sıra, AMVOX3 Tourbillon GMT de bulunuyordu.

Amvox serisinin üçüncü modeli olan AMVOX3 Tourbillon GMT, iki zaman kuşağı ve AM/PM göstergelerinin yanı sıra, tourbillon özelliğine sahip. Siyah seramik üzeri rose altın ayrıntılarla bezenen saatin yapımında karbon fiber ve ruthenium gibi hi-tech malzemelerden faydalanılıyor. Saat kadranının çevresindeki ay takvimine işaret eden ince ibreye, tourbillon mekanizmayı hiçbir zaman kapatmaması için, 31inci günden 1inci güne atlama özelliği kazandırılmış. Saatin ön ve arka kadranında Aston Martin logosu yer alıyor. Şeffaf olan arka yüz, el emeğiyle üretilen saatin komplike mekanizmasının mükemmel detaylarını sergiliyor.

AMVOX koleksiyonundaki değerli saatler, bir süre daha Jaeger-LeCoultre'nin Nişantaşı Altın Sokak'ta bulunan saat butiğinde sergilenmeye devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title