Haberler

Yeni Malatyaspor, Galatasaray'dan Adem Büyük'ü transfer etti

Güncelleme:

Transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, Galatasaray'dan önemli bir transfer takviyesi yaptı. Malatya temsilcisinin eski oyuncusu Adem Büyük'ü renklerine bağladığı öne sürüldü.

Süper Lig'in yeni sezonu için hazırlıklarına devam eden Yeni Malatyaspor, hücum hattını eski oyuncusuyla güçlendirdi. Malatya temsilcisi, Galatasaray'dan ayrılan Adem Büyük'ü renklerine bağladı. Ajansspor kaynaklı haberde 33 yaşındaki oyuncuyla anlaşmaya varıldığı belirtildi.

23 MAÇTA 7 GOL ATTI

Geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da geçiren Adem Büyük, Süper Lig'de 23 maça çıkıp rakip fileleri 7 kez havalandırdı.

İLK KEZ 2017'DE GELMİŞTİ

Deneyimli futbolcu, Malatya'ya ilk kez 2017 yılında gelmiş var 2019 sonuna kadar çıktığı 54 maçta 10 gol atmıştı.

Adem, kariyerinde daha önce Beşiktaş, Zeytinburnuspor, Akçaabat Sebatspor, Altay, Manisaspor, Boluspor, Mersin İdmanyurdu ve Kasımpaşa'da da oynadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Galatasaray Adem Büyük Malatya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

n:

Cok iyi yapmissin GS den bi cacik olmaz

7
10
yanıtYanıtla
Pacia:

Evet diğer takımdan cacık olur. Salatalıksız cacık olmaz :)))

yanıt0
yanıt0
Dogu:

Adem Büyük''ün gitme ihtimali yok. Adam geçen sene çok iyi oynadı.

4
4
yanıtYanıtla
BUNAK:

Buyuk takımın küççuk oyuncusu idi looo

2
5
yanıtYanıtla
BRO:

Malatyaspor''da daha kaliteli transferler bekliyoruz.

2
3
yanıtYanıtla
LoL cup:

Fener bunuda alırsa bırakın lol cupı falan pubg, gta, counter cupı falan kazanır

2
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Orda sıradan biri olacağına Malatyaya gel kral ol, iyi oyuncusun, taraftarda seviyor

2
0
yanıtYanıtla
Behcet:

Umarım Adem bu kez daha başarılı olur HINCAL ULUÇU ÇATLATIR

1
0
yanıtYanıtla
Behcet:

Niçin Hıncal Uluç ne alaka diyecekler geçen yıl FB Malatya’yı 3-1 yendiği maç sonunda Hıncal’ın demecine baksınlar ademi ve Malatya’yı yerin diline soktu Malatya’ya büyük bir kını ve hıncı olduğunu kustu ben unutmadım unutmam sonra Malatya düşüşe geçti Hıncal zil takıp oynamistir donup Malatyalılardan bir özür bile dilemedi moruk

0
0
yanıtYanıtla
Fatih Kerim:

Geçen sene yükselişteydi ne alaka Malatya''ya sattılar araştırmalıdır. Açıklama yapılmalıdır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title