Haberler

Yaz Kampı" Başladı

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi ile Tarsus Belediye Spor Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Yaz Kampı” başladı.

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi ile Tarsus Belediye Spor Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen "Yaz Kampı" başladı.

Mehmet Çelebi Spor Tesisleri'nde düzenlenen programa katılan Belediye Başkanı Şevket Can, çocukların iyi bir tatil dönemi geçireceklerini söyledi.

Aileleri tebrik eden Başkan Can, bugün burada ailelerin de çocukları gibi heyecanlı olduklarını gördüğünü, çocukların her birinin kendilerinin emaneti olduğunu söyledi.

Başkan Can, "Bu yıl yaz kapımızın üçüncüsünü düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlk yıl vatandaşlarımızın bu kadar ilgi göstereceğini tahmin etmiyorduk. Sayımız arttıkça branş sayımızı da arttırdık. Bu yıl yaz kampı için 186 çocuğumuz bizlere müracaat etti. Çocuklarımızın tatillerini en iyi şekilde değerlendireceklerine, yeni arkadaşlıklar, dostluklar kuracaklarına ve de vatanına, milletine yakışır gençler olacaklarına inanıyorum. Burada sadece sosyal ve kültürel olarak değil aynı zamanda birer eğitici olarak öğretmen ve idarecilerimiz çocuklarımızı eğitecekler" dedi.

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı çocuklar yetiştirmek için çalıştıklarını belirten Başkan Can, "Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak, vatanını milletini seven, ailesine itaat eden güzel birer Türk genci olmalarını umut ediyorum. Velilerimize de şu mesajı vermek istiyorum. Hiç merak etmeyin çocuklarınız emin ellerde, bizim emanetimizdir. Ayrıca öğretmen arkadaşlarıma da tavsiyem bütün çocukları kendi çocuklarınız gibi görmenizdir. Burada hiçbir çocuğumuzun yaz kampı süresi boyunca burnu kanamadan rahat ve huzurlu bir ortamda eğitilmesini rica ediyorum. Bütün çocuklarımıza iyi eğlenceler iyi tatiller diliyorum" şeklinde konuştu.

Yaz Kampı boyunca, basketbol, voleybol, jimnastik, yüzme, eğitsel kollar, satranç, sinema, resim, dans, işaret dili, Türk Müziği Çocuk Korosu, zumba, halk oyunları bölümleri bulunacaklar.

Temmuz ve Ağustos aylarında 2 ayrı bölümde oluşacak olan kampı tamamlayan çocuklara, Eylül ayının ilk haftasında sertifika verilecek. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Çelebi Şevket Can Tarsus Mersin Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title