Haberler

Türk Kadınları Ne İstiyor?

Güncelleme:

Araştırmalara göre Türk kadınları, sosyal duruşlarını sağlamlaştırmak için güzel ve genç görünmek istiyor.

Araştırmalara göre Türk kadınları, sosyal duruşlarını sağlamlaştırmak için güzel ve genç görünmek istiyor. Tek bir çizgiye bile tahammülleri yok, beklentileri ise 10 yaş daha genç görünmek.

YAŞLANMAYA ERKEN MÜDAHALE

Yaşam süresi uzadıkça, yaşlanmayla mücadele yöntemleri de değişiyor. Plastik Cerrah Dr. Tunç Tiryaki ve Dermatolog Dr. Ömür Tekeli'ye göre genç kalabilmenin yolu yaşlanmaya erken müdahale etmekten geçiyor.

Uzmanlar, "30'lu yaşlarda yaşlanma sürecine müdahale edenler, muhtemelen hiçbir zaman 70 yaşında göstermeyecek.'' diyor.

Dr. Tiryaki ve Dr. Tekeli, yaşlanmayla ilgili merak edilen konuları anlattı, yaşlanma sürecini yavaşlatmak için yapılabileceklere dikkat çekti. İşte yıllara meydan okumak için bilinmesi gerekenler:

NEDEN YAŞLANIYORUZ?

Yaşlanma kemikten başlıyor. Gözünün feri gitti derler ya… Aslında yüzümüz hatta bakışlarımızın değişmesi bile kemikle ilgili. Kemiklerdeki volüme kaybı; cildin sarkmasına, gözlerin aşağı doğru kaymasına, yüzün çökmesine, göz kapağının sarkmasına ve dudakların ince görünmesine neden oluyor. Kemiğin en çok eridiği yere dolgu yaparak zamanı yavaşlatıyoruz.

İDEAL GÜZELLİK NEDİR?

Güzellik kişinin yaşının en iyisi olması. Belirgin bir kaş, belirgin bir yanak ve keskin bir çene hattı önemli belirleyiciler. Yüzün özellikle üçgen şeklinde yukarıya bakan bir geometride olması gerekiyor. Yüzün kareleşmeye başlaması yaşlılık göstergesi.

40 YAŞ GEÇ Mİ?

Türkler, genellikle müdahalede geç kalıyor. Kısa sürede mucize bekliyorlar. 30'larda yaşlanma sürecine müdahale etmeye başlamak gerekiyor. 30'lu yaşlarda yaşlanmaya müdahale edenler, muhtemelen hiçbir zaman 70 yaşında göstermeyecek.

DOLGU SEÇERKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Bu 5 soruyu mutlaka sorun: Doğal sonuçları nasıl sağlayacak? Ne kadar ağrı ve şişmeye neden olacak? Günlük hayatıma ne kadar çabuk geri dönebilirim? Etkileri ne kadar uzun sürer? Diğer hastalar bununla ilgili neler söylüyor?

ŞEHİR EFSANELERİNE İNANMAYIN!

Dolgular beni yapay ve tuhaf gösterecek: Doğru uygulama doğal bir görünüm sağlar. Gördüğümüz kötü sonuçlar, yanlış uygulamaların sonucu.

Dolgular çıkarılamaz ve vücutta birikir: Geçici dolgular genellikle hyalüronik asitten yapılır ve zamanla çözünür. Hyaluronik asit vücutta bulunan bir madde olmasına rağmen 30'lu yaşların sonunda azalıyor. Biz de kendi bağ dokumuzda olan bir materyali biraz daha yüksek bir konsantrasyonda yerine koyuyoruz. Hyurolonik asit dolgularını tercih ediyoruz. Çünkü doğal ve güvenilir.

DOLGU UYGULAMASI YAZIN YAPILIR MI?

Medikal dolgular yaz-kış uygulanabilir. Sadece yazın daha mutlu olduğumuz, daha çok güldüğümüz ve mimiklerimizi daha çok kullandığımız için etkisi biraz azalabilir.

TÜRK KADINLARININ YAŞLANMAYA BAKIŞI

Dr. Tunç Tiryaki ve Dr. Ömür Tekeli, Allergan'ın yaptığı bir araştırmaya da değindi. Araştırma sonuçlarına göre, Türk kadınları sosyal duruşlarını sağlamlaştırmak için güzel ve genç görünmek istiyor. Tek bir çizgiye bile tahammülleri yok. Hatta beklentileri 10 yaş daha genç görünmek. Doğal, çekici, güzel, sade, masum ve enerjik bir görüntü istiyorlar. Türk kadınları yaşlanmaya gözlerinden başlıyor. Gözler ve dudaklar Türk kadınları için en önemli bölgeler. Demet Akalın, Çağla Şıkel, Cansu Deren Beren Saat, Ajda Pekkan rol modelleri. Instagram yüzünden estetik yaptıranların sayısı da gün geçtikçe artıyor.


Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Tekeli Yaşam Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500

Yorumlar (10)

ortak:

dünyadaki tüm kadinlar ayni duygulari paylasirlar, , bence kadin ve erkegin dürüst ve namuslu olmasi, , aranilan en önemli özellik olmasi lazimdir.

10
0
yanıtYanıtla
gerçekler:

Dünyaya kazık mı çakacaklarmış sonra müren balığı gibi tek tip kadınlar botokslu botokslu ortada dolaşacak

8
1
yanıtYanıtla
yılmaz:

kadınlarımız hedef tahtasında dikatlı olalım! köleleştirilmeye çalışılıyor! özgürlük ve başkalar adına!

4
4
yanıtYanıtla
aydın doğan:

varsa dünya yoksa dünya! bunun peşinde düşenler sürekli hüsrana uğrayacaklar! kadınlara mesajımdır geç olmadan uyanın artık! 70 yıl sabırdan bahsediyoruz! sonradan güzelik de sonsuz zevklerde!

6
0
yanıtYanıtla
Sevgi:

Bir zamanlar gazetecilerin halkın kendini geliştirmesine yardımcı olduğu zamanlar vardı, şimdiyse yozlaşmayı destekliyor, parayla desteklenen içi boş reklam haberler de bunun çabası. Türk kadını tüm insanlar gibi saygı istiyor, şiddet görmemek istiyor, taciz istemiyor, vücuduyla değerlendirilen bir meta anlayışının yıkılmasını istiyor, siz çocuk kandırır gibi o anlayışı destekleyen saçma sapan bir içerik sunuyorsunuz. Sizi kadın haklarını destekleyeci içerikler oluşturmaya davet ediyorum. .

3
1
yanıtYanıtla
BEN ZİHNİYETE BAKARIM:

Bayanların istedikleri öyle bir iki şeyle sınırlı değildir. Onların istekleri sınırsızdır. Dünyayı ver senden Mars''ı da isterler.

3
1
yanıtYanıtla
YUNUS:

yemek gezmek eğlenmek alışveriş yapmak ve zengin bir şişko kel salakla evlenmek. Fakir erkekten nefret ederler. Zengin adam hergün dövsün isterse öldürsün sesini çıkarmaz. Fakir adan dövdüğü zaman kadına şiddet olur. Bu kafayla devam ederlerse hergün haberlere konu olurlar

1
2
yanıtYanıtla
SESSİZGEMİ:

KADIN DEMEK;İSTEYENDEN ÇOK İSTENİLEN OLMALIDIR YANİ;ONUR GURUR AHLAK İLE SÜSLÜ OLMALIDIR :)))

0
0
yanıtYanıtla
...............:

tek istediğimiz. . erkekler tarafından nezaket ve saygı görmek. . .

0
0
yanıtYanıtla
MMOM:

Vakıa Suresini her gece okuyan, edebiyyen fakirlik yüzü görmez.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title