Haberler

Sakarya'da TÜGVA Yaz Okulları Kapanış Programı Düzenlendi

Güncelleme:

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) yaz okulları kapanış programı dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Millet Bahçesi'ndeki programa katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ağustosta her hafta sonu düzenleyecekleri açık hava etkinliklerine tüm vatandaşları davet etti. Aynı zamanda yaz etkinliklerinin açılış programı olan organizasyonda, 'Rafadan Tayfa' isimli çocuk filmi gösterime sunuldu. Programa, TÜGVA Başkan Yardımcısı Tuba Arslan, İl Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat İnanç, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan, TÜGVA İl Temsilcisi Murat Selim Deveci ile yaz okullarında eğitim alan 2 bin 500 öğrenci ve velileri katıldı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) yaz okulları kapanış programı dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Millet Bahçesi'ndeki programa katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ağustosta her hafta sonu düzenleyecekleri açık hava etkinliklerine tüm vatandaşları davet etti.

Aynı zamanda yaz etkinliklerinin açılış programı olan organizasyonda, "Rafadan Tayfa" isimli çocuk filmi gösterime sunuldu.

Programa, TÜGVA Başkan Yardımcısı Tuba Arslan, İl Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat İnanç, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan, TÜGVA İl Temsilcisi Murat Selim Deveci ile yaz okullarında eğitim alan 2 bin 500 öğrenci ve velileri katıldı.

Kaynak: AA / Yaşam

Rafadan Tayfa Murat Selim Ekrem Yüce Sakarya Gençlik Çocuk Spor Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title