Haberler

İzmir'de Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlamaları Başladı

Güncelleme:

İzmir Valiliği koordinasyonunda cumhuriyetin 100'üncü yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Deniz, Hava ve Ege Ordusu Komutanlıkları tarafından bando gösterileri sunulmaya başladı.

İZMİR Valiliği koordinasyonunda cumhuriyetin 100'üncü yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Deniz, Hava ve Ege Ordusu Komutanlıkları tarafından bando gösterileri sunulmaya başladı. Etkinliklerin ilki, Güney Deniz Saha Komutanlığı Bandosu tarafından bir alışveriş merkezinde gerçekleştirildi.

Cumhuriyetin 100'üncü yılı kutlama etkinlikleri kapsamında tüm yurtta olduğu gibi İzmir'de de bir dizi etkinlik gerçekleştiriliyor. İzmir Valiliği koordinasyonunda düzenlenen etkinlik kapsamında Güney Deniz Saha Bando Komutanlığı, Hava Eğitim Bando Komutanlığı ve Ege Ordusu Bando Komutanlığı tarafından bando gösterileri sunulacak. Gösterilerin ilki, Karşıyaka ilçesindeki bir alışveriş merkezinde Güney Deniz Saha Komutanlığı Bandosu tarafından gerçekleştirildi. Öte yandan 25 Ekim'de Hava Eğitim Komutanlığı Bandosu tarafından Bornova'da bir alışveriş merkezinde, Ege Ordusu Komutanlığı Bandosu tarafından ise aynı tarihte Konak Meydanı'nda konser sunulacak.(DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

İzmir Valiliği İzmir Ege Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title