Haberler

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Sevgi Eli Uzatıyoruz uygulaması ile evde bakım hizmetlerini sürdürüyor

Güncelleme:

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Sevgi Eli Uzatıyoruz uygulaması ile evden çıkamayacak durumda olan yaşlı, hasta ve engellilere ücretsiz kişisel bakım hizmetlerini ara vermeden sürdürüyor. Uygulama kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nin uzman personeli, vatandaşların evlerine giderek saç kesimi ve bakımı, tırnak ve cilt bakımı, banyo hizmetlerini ücretsiz olarak veriyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB), "Sevgi Eli Uzatıyoruz" uygulaması ile evden çıkamayacak durumda olan yaşlı, hasta ve engellilere yönelik ücretsiz kişisel bakım hizmetlerini ara vermeden sürdürüyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile 2016 yılında başladığı "Sevgi Eli Uzatıyoruz" uygulamasına devam ediyor. Uygulama kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nin uzman personeli, vatandaşların evlerine giderek saç kesimi ve bakımı, tırnak ve cilt bakımı, banyo hizmetlerini ücretsiz olarak veriyor.

Hizmetin yaş ve cinsiyet ayırmaksızın tüm ihtiyaç sahiplerine verildiğini hatırlatan EBB yetkilileri, evden çıkamayacak durumda olan vatandaşların hasta yıkama için 0530 915 0354, kuaförlük hizmeti için 0530 915 0350 numaralı telefonları arayarak bilgi alabileceklerini belirtti.

Kaynak: ANKA / Yaşam

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title