Haberler

Büyükçekmeceliler Dünya Pilates Haftası'nı kutladı

Güncelleme:

Büyükçekmeceli vatandaşlar, 'Dünya Pilates Haftası'nı Mimaroba Büyük Atatürk Parkı'nda düzenlenen etkinlikte pilates yaparak kutladı.

Dünya Pilates Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe katılan Büyükçekmeceliler; Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi eğitmenleri eşliğinde pilates, yüz yogası ve kahkaha yogası yaptı.

Pilates yaparak hayatlarında daha mutlu ve dinamik olduklarını aktaran katılımcılar düşüncelerini, şöyle dile getirdi:

Güllü Köse : "1 yıl oldu işi bırakalı ve işi bırakırken ilk yapmak istediğim şey spor yapmaktı. Ceylan Hoca'nın adını çok duymuştum. O gruba dahil oldum. Vücudumda, evimde, düzende bana çok etkisi oldu. Özellikle işten ayrılmış birisi olarak düzen geldi hayatıma. Büyükçekmece bu konuda zaten çok aktif. Yapmak istediğim şeylerden birisiydi. Çok teşekkür ediyorum. Büyükçekmece'nin bu farkını yaşayarak hissetmek istedim. Çok güzel bir etkinlik."

Semra Üge : "2002 yılında Büyükçekmece'ye yerleştim. 2002 yılından bugüne kadar belediyenin spor tesislerinde spor yapıyorum. Pilates hocamızla daha önce zumba var, aerobik var, yoga var. En son Ceylan Hoca'mız ile başladık. Onunla devam ediyoruz. Ben 90 kiloydum buraya geldiğim zaman ve sporla bu haldeyim. Birkaç yıldır da bu kilomu koruyorum. Pilatesi A'dan Z'ye öğreten bir insan Ceylan Hoca. Ben bu yüzden başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Büyükçekmece kadınlarına böyle bir düzen sağladığı için."

Etkinlik sonunda Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün adına Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu tarafından eğitmenlere çiçek takdim edildi.

Kaynak: ANKA / Yaşam

Büyükçekmece Dünya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title