Haberler

Buca Belediyesi Karne Şenliği'nde Çocuklar Unutulmaz Anlar Yaşadı

Güncelleme:

Buca Belediyesi'nin düzenlediği Karne Şenliği'nde çocuklar unutulmaz anlar yaşadı. Belediye Başkanı Erhan Kılıç, yaz dönemi boyunca açılacak sanat ve spor kursları ile Bucalı çocukların yanlarında olacaklarını söyledi.

Buca Belediyesi'nin düzenlediği Karne Şenliği birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Bucalı çocuklar şenlikte unutulmaz anlar yaşadı. Belediye Başkan Erhan Kılıç, yaz dönemi boyunca açılacak sanat ve spor kursları ile Bucalı çocukların yanlarında olmayı sürdüreceklerini söyledi.

Yıl boyunca pek çok kültür, sanat ve spor etkinliğiyle çocukların kalplerine dokunan Buca Belediyesi, küçüklerin karne sevincine de ortak oldu. Gölet Tesisleri'nde Karne Şenliği düzenleyen Buca Belediyesi, yorucu bir eğitim döneminin ardından çocukların güzel bir gün geçirmesi için yoğun bir program gerçekleştirdi.

RENKLİ BİR GÜN GEÇİRDİLER

Şişme oyun parkurlarının yer aldığı şenlik alanına gelen çocuklar hem enerjilerini atma hem de doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Alanda yer alan maskot ve palyaçolar çocuklara gün boyu eşlik ederken, düzenlenen yarışmalara katılan çocuklar oldukça verimli saatler geçirdi. Şenlikte çocuklar için tiyatro ve illüzyon gösterimine de yer verildi. Bucalı çocukların yoğun ilgi gösterdiği şenlik akşam saatlerinde sona ererken, minikler alandan güzel anılarla ayrıldı.

YAZ KURSLARIMIZ BAŞLIYOR

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, karnelerini alan minikleri tebrik ederek, "Buca'nın güzel kalpli, çok değerli çocukları yıl boyu çalıştılar, yoruldular, yeni şeyler öğrendiler. Şimdi ise dinlenme zamanı. Bizler yaz boyu açacağımız spor ve sanat kursları ile sizlerin yanında olmayı sürdüreceğiz. Hepinizi tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum.  Ulu Önderimizin dediği gibi; Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA / Yaşam

Buca Belediyesi Erhan Kılıç Spor Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title