Haberler

Bakan Uraloğlu duyurdu: İstanbul'daki tüm bağlantı gişeleri kaldırılıyor

Güncelleme:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'daki trafik sorununu çözmek için bağlantı yollarındaki gişelerin kaldırılacağını duyurdu. Bakan Uraloğlu, "Serbest Geçiş Sistemi'yle yol kesimlerindeki gişe adalarını ve kanopileri kaldırarak vatandaşlarımızın hızlı geçişini sağlayacağız." dedi.

İstanbul'daki trafik sorununu çözmek için yeni bir adım atılıyor. Megakentte bulunan tüm gişeler kaldırılıyor. Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren gelişmenin detayları belli oldu. Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TEM Otoyolu'na çıkan bağlantı yollarında bulunan gişelerin kaldırılacağını duyurdu.

BAKAN URALOĞLU DUYURDU

İstanbul'da tüm karayollarında gişeler kalkacak. Haberi Bakan Uraloğlu verdi. Bakan Uraloğlu, Yeni Şafak gazetesine konuştu. Kentteki trafiği rahatlatmak için harekete geçtiklerini söyleyen Uraloğlu, trafiği rahatlatmak için tüm bağlantı gişelerinin kaldırılacağını açıkladı.

SERBEST GEÇİŞ SİSTEMİ HAYATA GEÇİRİLİYOR

Uraloğlu, "Gişe şerit seçme zorunluluğu ve hız düşümü nedeniyle gişeler öncesinde oluşan trafik akış düzensizliğini ortadan kaldırmak amacıyla, trafik akışının kesintisiz devam etmesi için otoyollarda gişesiz ücret toplanmasını sağlayan Serbest Geçiş Sistemi'ni İstanbul'da devreye aldık." dedi." ifadelerini kullandı.

TÜM GİŞELER KALDIRILACAK

Projenin hayata geçirilmesiyle Samandıra, Avcılar, Ispartakule ve Hadımköy'de yer alan tüm gişeler kaldırılacak. Bağlantı yollarındaki gişe adaları ve kanopilerin kaldırılacağını belirten Uraloğlu, daha hızlı ve güvenli geçiş hedeflediklerini belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı İstanbul Yaşam Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (15)

Adem Sağdıç:

ŞEHRİN İÇİNDE ÜCRETLİ OTOYOL OLMAMALI

162
6
yanıtYanıtla
ekaf paseh:

ben yazacaktım siz çok yaşayın şehrin içinde para basılıyor eve giderken niye ücret ödüyorum

yanıt30
yanıt2
sade vatandaş:

haberi okuyanlar yanlış anlıyor gişeler kalkacak,para ödemek değil ücreti diğer yerlerde kurulan sistemlerdeki gibi otomatik olarak alacaklar siz buralardan girip çıkarken para ödemeye devam edeceksiniz

yanıt18
yanıt1
mahmut:

Yol yapmışta yol yapmış diyen kardeşlerim, Türkiye de son 20 yılda araç sayısı kaç kat arttı? bilen varsa yazıversin yoruma. Bi de şöyle düşünün oy yollar ve köprüler yağılmasaydı, artan bu araç sayısı ile eski yollar bu araç sayısı trafiği kaldırırmıydı? lütfen bi düşünün????

58
47
yanıtYanıtla
Mehmet Kadir Akyıldiz:

yol güzeldir medeniyettir evet doğru ama deprem için toplanan paralara ne oldu diye sorulduğundan' yollar ne ile yapıldı ' diye söylemişlerdi. sonuç olarak bize yol lazım değil. sağlam binalar lazım.

yanıt48
yanıt16
Güray Dilli :

Aklıma garantili yollar , köprüler , tüneller vb geldi. Hani parası dövizle ödenen , hani yirmibeşyıl boyunca vergilerimizden karşılanan , hani ihtilaf halinde yabancı hakem heyetlerine görev verilen , hani....

57
23
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Ne yapılsa bir kulp bulacaksınız nasıl olsa değil mi? :) onca şey yapılmış, bir tane bile teşekkür edeceğiniz bir icraat olmadı daha değil mi? doğuştansınız siz doğuştan :)

yanıt14
yanıt22
Bilir Kişi:

Bu okyanus seve güraya söyleyin, o garanti olanların çoğu artık kazandırmaya başladı :) resmi verilerle konuş, gelip burada yalan yanlış bilgiler yayma :) diğer kazandırmayanlar da plan dahilinde vakti geldiğinde kazandırmaya başlayacak :)

yanıt8
yanıt16
Çınar Saraç:

Ordan geçtikten sonra sanki başka yerde trafik yok , hey Allahım yaaaa

26
7
yanıtYanıtla
MASARİ:

Önce hgs sistemini oturtun hep hatalı okuyor, arkadaşa katılıyorum şehrin içinde ücretli yol olmamalı. Adem Sağdıç

27
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title