Haberler

Çörek Otu Yağı 1 Ayda Sinüzitten Kurtarıyor

Güncelleme:

Dr. Ömer Coşkun, sinüzit hastalarına çörek otu yağını tavsiye ettiğini belirterek, "Sayesinde 1 ayda sinüzitten kurtulabilirsiniz." dedi.

Sinüzitin, sinüslerin iltihaplanması ve şişmesine verilen isim olduğunu hatırlatan Dr. Coşkun, "Üst solunum yolu enfeksiyonları sinüzite yol açar. Etken bakteri ya da virüslerdir, alerji de sinüzite neden olabilir. Burundaki tıkanıklık sonucunda sinüslerin boşalması bozularak içlerinde bakteri kalabilir ve bu bakteriyel sinüzite neden olabilir. Eğer başınız ağrıyorsa, kafada basınç hissi yaşıyorsanız, öne eğilmekle artan yüz ağrınız varsa, burnunuz sürekli tıkanıyorsa ve akıyorsa hemen doktorunuza hekiminize başvurun. Geniz akıntısı gerçekten çok kötü durumdur. Özellikle saçınız ıslakken, yeni banyo yapmışken, rüzgara hava akımına kapılırsanız sinüzit azar." dedi.

ÇÖREK OTUNUN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR

Dr. Coşkun, sinüzit hastalarına ve bu durumlardan şikayetçi olan vatandaşlara çörek otu yağı tavsiye ettiğini kaydederek, "Çörek otu ölümden gayri her derde devadır, Hadis-i Şerifi unutulmamalıdır. Çörek otu yağı hem damlatılabilir hem içten dahilen kullanılabilir. Çörek otu sayesinde 1 ayda sinüzitten kurtulabilirsiniz. Ayrıca bol ılık su için. Çünkü sinüslerde günde yaklaşık 2 litre su döner. O bölgeyi temizlemek için suya ihtiyaç vardır. Her iki buruna birer damla damlatılabilir ayrıca bir çay kaşığı içilebilir. 1 aydan sonra sinüsler rahatlar şikayetler azalmaya başlar ve siz daha rahat nefes almaya, ağrılardan kurtulmaya başladığını görebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Yaşam

Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman?
500

Yorumlar (36)

mehmet:

oylar barışa kardesliğe eşitliğe adalete özgürlüğe selo başkanaaaa HDP 3

20
48
yanıtYanıtla
aklıselimMobil-ANDROID:

oylar birlik ve beraberliğe AKP ye

17
37
yanıtYanıtla
Ahmetserdar Mobil-IOS:

Oylar AKP ye

21
30
yanıtYanıtla
cenkmobilWeb@haberler.com:

oyu ver hdpye kurtul bu sünuz akpden bu kadar basit

8
41
yanıtYanıtla
CibaliMobil-IOS:

Rezil akp sana oy yok

25
20
yanıtYanıtla
):

AKP

25
13
yanıtYanıtla
Eski akp liMobil-IOS:

oylar HDP ye

5
29
yanıtYanıtla
erdoğn:

aklında zorunmu var eski kafalı

yanıt1
yanıt0
AKP,ne yazikki,,PKK,yi bitirememistir:

AKP, , verdigi hicbir sözü yerine getiremedigi icin, miletimiz sinüzit olmustur, , bundan enfazla yararlananlar AKP, , yandasi otcular baharatcilardir, , ,

23
10
yanıtYanıtla
sızın sıyasetınızemobilWeb@haberler.com:

Bu nedır arkadass. Sunızıtım var ve yıllardır kurtulamıyorum. Haberı okudum eyvallah deneyeyım dedım. Yorunlara bakayım benım gıbı ınsanlar varmı dıye. Kımısı kımınıst kımısı fasıt sıyasetınız yerın dıbıne batsın. Pazar gunu kapansın cenelerınız lınsallah

31
1
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title