Haberler

Yamaç Paraşütü Kursu' Tamamlandı

Kütahya'nın Simav ilçesinde, Türk Hava Kurumu (THK) Şubesi tarafından başlatılan 'Yamaç Paraşütü Kursu' eğitimlerini tamamlayan 11 kursiyer, P1 ve P2 belgelerini almaya hak kazandı.

7 Kasım 2017 tarihinde açılan Yamaç Paraşütü Kursu yer eğitimleri Eynal Kaplıcaları ve Çitgöl merasında tamamlanırken, tepe eğitimleri ve uçuşlar Boğazköy'deki kale tepesinde yapıldı.

THK Simav Şube Başkanı Mehmet Aydın Uzun, Simav'ı yamaç paraşütü konusunda bölgenin gözbebeği haline getireceklerini belirtti. Uzun, "THK Simav şubesi olarak gerçekleştirdiğimiz yamaç paraşütü kursunda, akademik bir eğitimin ardından Genel Müdürlüğümüzden onaylı sertifika veriyoruz. Yamaç paraşütü sporunu Simav'da yaygınlaştırmak amacıyla, 5 ayrı yerde uçuş yapılabilecek tepeler tespit ettik ve bu alanları uçuş için hazırlıyoruz. Simav'ın sportif havacılık geleceğine yeni bir heyecan getirecek olan yamaç paraşütü kulübü ile atlayış merkezleri için çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Türk Hava Kurumu pilotları, Hakan İyim, Murat Gültekin ve Hasan Hüseyin Torun tarafından Simav'da gerçekleştirdiğimiz ücretsiz yamaç paraşütü kursunu 11 kursiyer başarı ile tamamladı" dedi.

Simav'da yapılan yamaç paraşütü eğitimlerini başarı ile tamamlayıp, P1 ve P2 sertifikalarını almaya hak kazanan emekli astsubay Mehmet Akif Tekeli, "Öncelikle THK'nun bir üyesi olarak katıldığım bu eğitimi, havacılığa meraklı herkese tavsiye ediyorum. THK'nun tecrübeli pilotlarından teorik ve pratik olarak çok önemli şeyler öğrendik. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. (MEİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Aydın Uzun Kütahya Simav Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title