Haberler

Yalova: Orhangazi'de Tır Bulundu, Fındıklar Kayıp

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde Dün 20 Ton Fındıkla Birlikte Çalınan Turkon Şirketine Ait Tır Yalova'da Bulundu. Ancak Dorse ve Fındıklar İse Bulunamadı.

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde dün 20 ton fındıkla birlikte çalınan Turkon şirketine ait Tır Yalova'da bulundu. Ancak dorse ve fındıklar ise bulunamadı.

Orhangazi'den kimliği belirsiz kişilerce çalınan Turkon şirketine ait 34 TE 5413 plakalı Tır Yalova'da Gaziosmanpaşa Polis Karakolu'nun 100 metre ilersinde terk edilmiş bir biçimde bulundu. Bir vatandaşın şüphelenerek polisi araması üzerine bulunan Tır'ın dorsesi ve içerisindeki 20 ton fındıktan ise haber yok. Olayın öğrenilmesi üzerine tırdan parmak izi alan polis ekipleri araca ait takometre cihazının kağıdında da inceleme yaparak dorsenin yerini tespite çalıştı. Dorsenin başka bir tırla çekilerek götürüldüğü sanılıyor. Kayıp tırın bulunması üzerine Yalova'ya gelen şirket yetkilileri işlemlerin ardından tırı devralacak. Yalova emniyeti tırın dorsesi ve çalınan 20 ton fındığın bulunması için geniş çaplı tahkikat başlattı. Çalınan fındıkların piyasa değerinin 1.4 milyon YTL olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title