Haberler

Yaklaşık 12 milyon emekliye Kurban Bayramı ikramiyeleri yarın yatmaya başlayacak

Güncelleme:

Kurban Bayramı ikramiyelerini alacak emeklilerin ilk ödemeleri yarın başlayacak. SSK emeklileri 17-26 Temmuz tarihleri arasında, Bağ-Kur emeklileri ise 25-28 Temmuz tarihleri arasında ödemelerini alabilecek.

Kurban Bayramı ikramiyelerini alacak emeklilerin ilk ödemeleri yarın başlıyor. SSK emeklilerinin ödemeleri 17-26 Temmuz tarihleri arasında yapılırken, Bağ-Kur emeklileri ise ödemelerini 25-28 Temmuz tarihleri arasında alacak.

Yapılan tarih düzenlemesi ile emeklilerin farklı tarihlerde bankaya giderek mağduriyet yaşamalarının önüne geçilecek. İkramiyeler zamlı emekli aylıkları ile birlikte hesaplara yatırılacak.

EMEKLİ SANDIĞI BAYRAM İKRAMİYESİ

Emekli sandığı kapsamındakilere ise temmuz ayı farkları ile ağustos aylıkları da Kurban Bayramı ikramiyeleri ile aynı gün ödenecek.

Ziraat Bankası'ndan her ayın 1'inci ve 2'nci gününde aylıklarını alanlara 28 Temmuz'da, 3, 4 ve 5'inci günlerinde aylıklarını alanlara da 29 Temmuz'da ödeme yapılacak.

Aylıklarını diğer bankalardan alan emeklilerin ödemeleri ise 28 Temmuz'da hesaplarına yatırılacak.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Kurban Bayramı Bağ Kur Ekonomi Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (24)

ömer:

Sürekli emeklilere yönelik çalışma yapılıyor, asgari ücretle geçinmeye çalışan işçiye memura neden hiç ikramiye yardım verilmiyor, bu memlekette sadece emekliler mi yaşıyor. . .

21
17
yanıtYanıtla
emekli:

Emekliler için çalışılmışta ne yapılmış. Hayatının sonuna kadar çalışmış bir emekli asgari ücretli kadar alıyor. Böyle bir paylaşma olamaz.

yanıt3
yanıt0
ADNAN YILMAZ:

Bu haberde konu olan ödemeler yeni bir çalışma değil. Sadece Kurban Bayramı maaş gününe denk düştüğü için ödemeler öne çekilmiştir. Ayrıca 12 milyon emeklinin en az yarısı sizin gibi asgari ücretle çalışarak emekli olabilmiştir.

yanıt4
yanıt0
Çalışan gariban:

Ah ah memurları düşünmüyorlar varsa yoksa emekliler eşitsizlik çok yazık değil mi memurlar piyasa pahalı aldıkları yetmiyor biraz düşünün ya

1
16
yanıtYanıtla
Hikmet:

Memurun aldığı en az maaş nedir ??? Ve 1500 tl ile kıyasla sonra gel ağla

yanıt0
yanıt0
Vatan Perver:

Neden sadece emeklilere bayram ikramiyesi ödeniyor ? Bu mu Hz. Ömer adaleti ? Emekli olmayan şahısların günahı ne ? Sonra bu ikramiye karşılığında emekliler ne yapıyor da bu parayı hak ediyorlar ? İnsanları beleşçiliğe alıştırmak değil midir bu ?

3
13
yanıtYanıtla
Emekli:

Yazılarına dikkat et biz hak etmiyoruzda senmi hak ediyorsun

yanıt3
yanıt0
Emekli 30 yil:

Ikramiye karsiliginda emekliler 35 yil hizmet etti kardesim sende calis 35 yil emekli ikramiyesi al ayip laf etmene gerek yok

yanıt5
yanıt0
barak:

30 yıl bu memlekete hizmet ettim 30 yıl ssk pirimi yatırdım aldığım 1700 tl. emekliden ne yedinizde çıkaramadınız. sizin ananız babanız emekli değilmi. ne ekerseniz onu biçersiniz yarın sizde emekli olunca aynı cümleler kurabilecekmisiniz.

yanıt2
yanıt0
Hdshksh:

Hep emekliye hiç çalışana yok bu eşitsizlik herkese aynı vermeleri gerekir zaten paranın değeri hiç yok meyve sebze hep pahalı ortalık çok kötü zam yağmuru lütfen bir bizleride düşünün bu vebaldir

4
5
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title