Haberler

WRC 10'dan Subaru Impreza'lı tanıtım videosu yayınlandı

Güncelleme:

Eylül ayının başında çıkacak World Rally Championship olarak bilinen WRC 10, ralli yarışlarının efsanesi haline gelen Subaru Impreza'nın olduğu bir tanıtım videosu yayınlandı.

Fransız geliştirici Kylotonn tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından yayınlanan popüler yarış oyunu WRC 10 için, efsanevi ikonik yarış arabası Subaru Impreza'nın da yer aldığı bir tanıtım videosu yayınlandı.

Ralli hayranlarının favori oyunlarından biri olan WRC serisinden paylaşılan son tanıtım videosunda Subaru Impreza gözler önüne serildi. Efsane ralli pilotu Colin McRae'nin diğer sürücüleri yenerek kariyerinin en çarpıcı zaferlerinden birini elde ettiği 1997 Sanremo Ralli'sinin oynanış görüntüleri gösterildi.

WRC 10, 2 Eylül'de PlayStation4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox X|S, Nintendo Switch, Microsoft Windows ve PC için çıkış yapacak.

WRC 10 SUBARU IMPREZA TANITIM VİDEOSU

WRC 10 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum Sistem Gereksinimleri:

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5-2300 / AMD FX-6300
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 1030, 2 GB / AMD Radeon R7 360, 2 GB
  • DirectX: Sürüm 12

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i7-4790k / AMD Ryzen 5 2600
  • Bellek: 6 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1070, 8 GB / AMD Radeon RX Vega 56, 8 GB
  • DirectX: Sürüm 12
Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title