Haberler

Zabıta ekipleri Sanat Parkı'nı seyyar satıcılardan temizledi

Güncelleme:

Zabıta ekipleri Sanat Parkı'nı seyyar satıcılardan temizlediVAN - Van kent merkezindeki kaldırım ve park işgali başta olmak üzere birçok konuda faaliyet yürüten Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, aylardır çözülmeyen Sanat Parkı'ndaki seyyar satıcılar sorununu çözdü.

Zabıta ekipleri Sanat Parkı'nı seyyar satıcılardan temizledi

VAN - Van kent merkezindeki kaldırım ve park işgali başta olmak üzere birçok konuda faaliyet yürüten Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, aylardır çözülmeyen Sanat Parkı'ndaki seyyar satıcılar sorununu çözdü.

Kaldırımları işgal ederek, yaya trafiğini güçleştiren, tabure, semaver, mangal gibi malzemelerle doldurdukları Sanat Parkı'nı oturulamaz duruma getiren seyyar satıcılara, zabıta ekiplerince polis nezaretinde müdahalede bulundu. Müdahale esnasında seyyar satıcılar zabıta memurlarına sıcak su ve taşlı saldırıda bulundu. Saldırıda 4 zabıta memuru yaralanırken, polis tarafından olay çıkartan seyyar satıcılar da gözaltına alındı.

Kamuya ait alanların hiç kimse tarafından işgal edilemeyeceğini belirten Zabıta Daire Başkanı Osman Sevinç, seyyar satıcıları defalarca ikaz etmelerine rağmen netice alamadıklarını söyledi. Parkları zapt ederek halkın refah ve huzurunu etkileyen olumsuzlukların bertaraf edildiğini ifade eden Sevinç, Sanat Parkı bundan sonra halkın hizmetine açıldığını belirtti.

Zabıta ekiplerinin zaman zaman seyyar satıcıların saldırısına uğrayıp, ağır tehdit ve hakaretlere maruz kaldığına değinen Sevinç, "İpekyolu Belediyesi sınırları içinde bulunan Sanat Parkı'ndaki olumsuzluklar artık son buldu. İpekyolu Belediyesi sorumluluğu altında olmasına ve bizim defalarca uyarmamıza rağmen İpekyolu bu işe el atmadı. Vatandaştan gelen yoğun şikayet üzerine biz bu işe el attık. Kaldırımlar ve parklar kimsenin babasının malı değil. Buralar kamuoyuna açık. Kimse buraları işgal edemez. Utanmadan bir de kağıda yazı yazıp duvara asmışlar, 'Lütfen Çay İçmeyenler Masaları İşgal Etmesinler' diye. Böyle bir rezillik olamaz. Biz bu işte kararlıyız. Allah'ın izniyle bu sorunu bitireceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Zabıta Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title