Haberler

Sivas'ta Yolcu Treni ile Yük Treni Çarpıştı: 14 Yaralı

Güncelleme:

Sivas'ın Ulaş ilçesi yakınlarında yük treni ile yolcu treninin kafa kafaya çarpışması sonucunda 14 kişi yaralandı.

Sivas'ın Ulaş ilçesi yakınlarında yük treni ile yolcu treni çarpıştı. Kazada, ilk belirlemelere göre 14 kişi yaralandı.

EKİPLER SEVK EDİLDİ

Sivas'taki Bostankaya tren istasyonu yakınında sis nedeni ile tren kazası meydana geldi. Makinistler Zekeriya Dede ve Enes Duman idaresindeki DE24355 numaralı Divriği'den Sivas'a gelen yolcu treni, Bostankaya tren istasyonunda iddiaya göre sis nedeni ile kırmızı ışığı fark etmeyerek durmadı. Bunun üzerine Bostankaya tren istasyonundan Divriği istikametine seyre başlayan makinistler Sinan Çetintaş ve İsmail Cin(27) yönetimindeki DE22002 numaralı boş durumdaki yük treniyle kafa kafaya çarpıştı. Kaza sırasında trenlerin seyir hızının düşük olduğu öğrenildi.

14 KİŞİ YARALI

Yolcu treni ile yük treninin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 14 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar bölgedeki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Olay yerinden ilk görüntüler;

Son Dakika! Sivas'ta Yolcu Treni ile Yük Treni Çarpıştı: 10 Yaralı

Son Dakika! Sivas'ta Yolcu Treni ile Yük Treni Çarpıştı: 10 Yaralı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sivas 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (57)

Çok Dogru:

Makinistler yola çıkarken kesinlikle yol dualarını okusunlar.

13
3
yanıtYanıtla
TCDD MÜDÜRÜ:

Aynen.

yanıt2
yanıt0
Trafik Polisi:

Aynen.

yanıt2
yanıt0
Zabıta:

Aynen.

yanıt2
yanıt0
AMEVİKA BİVLEŞİK DEVLETLEYİ:

AYNEN

yanıt1
yanıt3
ŞEYTAN:

aynen

yanıt3
yanıt2
İMAM:

AYNEN

yanıt1
yanıt1
KABE İMAMI:

??????

yanıt0
yanıt2
Ergen:

Sene 2018 Yuh artik Suriyelilere ve Milletvekiline verilen onem vatanimada verilsin yetti artik

13
2
yanıtYanıtla
Attilla ÖZDEMİR:

Olacak iş değil . Ne biçim bir kaza bu . Nerde yetkili görevliler ve biz hangi çağdayız . Aklım almıyor ne demek yük treni ile yolcu treni kafa kafaya çarpıştı . Olamaz , Olmamalı arkadaş insanların canı bu kadar ucuz olmamalı . Allahım Esirgesin , yazık değilmi bu olayı yaşayan canlara . . .

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title