Haberler

Tuba Büyüküstün ve Beren Saat'in reddettiği reklam teklifini Fahriye Evcen kabul etti

Güncelleme:

Ortadoğu'da etkili olmak isteyen bir lens markası, reklam için teklif götürdüğü Beren Saat ve Tuba Büyüküstün'den olumsuz yanıt alınca Fahriye Evcen'le 750 bin TL'ye anlaştı.

Yer aldıkları diziler Arap dünyasında beğeni toplayan ve büyük hayran kitlesine sahip olan Beren Saat, Tuba Büyüküstün ve Fahriye Evcen, markaların da yakın markajında. Milyonluk teklifle oyunculara giden markanın yüzü Fahriye Evcen'de güldü.

TUBA'DAN MİLYONLUK TEKLİFE RET

Ortadoğu'da etkili olacak bir reklam kampanyası başlatmak isteyen bir lens firması, markası için yüksek fiyatlı bir teklifle ilk olarak Tuba Büyüküstün'ün kapısını çaldı. 2 milyon teklif edilen güzel oyuncu, doğallıktan ve sağlıktan yana olduğu için teklifi reddetti.

Tuba Büyüküstün ve Beren Saat'in redettiği reklam teklifini Fahriye Evcen kabul etti

BEREN SAAT DE GERİ ÇEVİRDİ

Tuba Büyüküstün'den olumsuz yanıtı alan firma yetkilileri rotayı Beren Saat'e çevirdi. 1 milyonluk teklifle Beren Saat'e giden firma, güzel oyuncudan da aynı olumsuz yanıtı aldı.

Tuba Büyüküstün ve Beren Saat'in redettiği reklam teklifini Fahriye Evcen kabul etti

FAHRİYE TEKLİFİ KABUL ETTİ

Teklifin miktarını giderek düşüren marka son olarak Fahriye Evcen'de şansını denemek istedi. Gecce'nin haberine göre Evcen, meslektaşları Beren ve Tuba'nın kabul etmediği teklifi 750 bin TL karşılığında kabul etti.

Tuba Büyüküstün ve Beren Saat'in redettiği reklam teklifini Fahriye Evcen kabul etti

SOSYAL MEDYAYI AKTİF OLARAK KULLANIYOR

Oğlu Karan'ı kucağına aldıktan sonra bir süre ekranlara veda eden güzel oyuncu, zaman zaman sosyal medya hesabından lens reklamlarına yer veriyordu.

Tuba Büyüküstün ve Beren Saat'in redettiği reklam teklifini Fahriye Evcen kabul etti

Tuba Büyüküstün ve Beren Saat'in redettiği reklam teklifini Fahriye Evcen kabul etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuba Büyüküstün Fahriye Evcen Beren Saat Orta Doğu Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (23)

Sevgi:

Buda estetik güzeli kaptığım kaptıktır diyor aç gözlü.

32
4
yanıtYanıtla
Prim:

İnanın toplumda onlardan daha güzel ve daha yetenekli insanlar var.

26
1
yanıtYanıtla
coni:

fahriye parayi sever.

22
1
yanıtYanıtla
ay:

tabiki sevecek kim sevmiyorki söylesene:

yanıt0
yanıt0
svg:

helal olsun tubaya para için kimseyi sağlıksız ve yapay şeylere inandırmaya çalışmamış . .

17
2
yanıtYanıtla
AÇIKÇASI:

OHH OHH PARA PARA PARA OHHH OHHH GELSİN PARALAR. GARİBANA NEFES YOK. OHHHH

18
1
yanıtYanıtla
KAYSERİ38:

BEREN NEYİNE GÜVENİYORDA REDDEDİYOR YILLARDIR EKRANDA BİLE GÖZÜKMÜYOR BU PARALAR NEREDEN GELİYOR

14
4
yanıtYanıtla
Jubtrabor:

Fahriye akarken musluğu dolduruyor, küçük büyük dinlemiyor, bebeği bile oynatır

16
0
yanıtYanıtla
asem:

Vizyonsuz FAHRİYE.

10
5
yanıtYanıtla
noname:

bu işi 750 tl yaparım size artı kdv

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title