Haberler

Trabzonspor, Kasımpaşa'yı 6-0 yenerek ligin ikinci yarısına galibiyetle başladı

Güncelleme:

Süper Lig'de 2. yarının ilk haftası olan 18. haftada Trabzonspor evinde Kasımpaşa'yı Sörloth'un hat-trick yaptığı maçta 6-0 gibi farklı bir skorla geçerek rakiplerine mesaj verdi.

Süper Lig'de 2. yarının ilk haftası olan 18. haftada, şampiyonluk yolundaki iddialı takımlardan Trabzonspor, evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Medical Park Stadı'nda oynanan mücadeleyi bordo-mavililer 6-0'lık skorla kazandı ve 2. yarıya müthiş bir başlangıç yaptı.

Trabzonspor'a galibiyeti getiren goller 25. dakikada Jose Sosa, 27. 55. ve 88. dakikalarda Alexander Sörloth ile 29. ve 83. dakikalarda Nwakaeme'den geldi. Öte yandan Kasımpaşa'da Fernandes, 46. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

SÖRLOTH REKORUNU 18 HAFTADA KIRDI

Bordo-mavililerin Norveçli golcüsü Alexander Sörloth, attığı gollerle bu sezon Trabzonspor'da 18 gole ulaştı ve kariyerinde en çok gol attığı sezonu henüz 18. haftada yakaladı.

Kasımpaşa, teknik direktörlüğe getirilen Tayfur Havutçu'nun takımın başında yer aldığı 6 maçta 23 gol yedi ve kalesinde maç başına 3,5 golün üstünde görerek kötü bir giriş sergiledi.

Bu sonucun ardından ligde son 5 maçında 4. galibiyetini alan Trabzonspor puanını 35 yaparken, son 3 maçından yenilgiyle ayrılan Kasımpaşa 15 puanda kaldı.

Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacakken, Kasımpaşa ise evinde Alanyaspor'u konuk edecek.

MAÇTAN NOTLAR

Süper Lig'in 18. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı konuk eden Trabzonspor, hafta içinde Yukatel Denizlispor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçının 11'ine göre 2 farklı oyuncuyla sahaya çıktı.

Teknik direktör Hüseyin Çimşir, kalede Erce Kardeşler'in yerine, sakatlığının ardından takıma dönen Uğurcan Çakır'a görev verdi. Genç teknik adam, Abdulkadir Parmak'ı yedek kulübesine çekerken, Ganalı forvet Caleb Ekuban'ı ilk 11'de oynattı.

En son ligin 3. haftasındaki Fenerbahçe maçında ilk 11'de görev alan Ekuban, sakatlığının ardından 14 hafta sonra 11'de şans buldu.

STURRIDGE YİNE YOK

Trabzonspor'un İngiliz golcüsü Daniel Sturridge, Kasımpaşa maçı kadrosunda da yer almadı.

Antalya kampında sakatlık yaşayan golcü oyuncu, Yukatel Denizlispor ile yapılan Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından ikinci yarının ilk haftasındaki Kasımpaşa müsabakasında da kadroya dahil edilmedi.

Bordo-mavililerde, sakatlıkları devam eden Abdülkadir Ömür ve Ahmet Canbaz da forma giyemedi.

ÜÇ OYUNCU SAKATLIKTAN DÖNDÜ

Trabzonspor'da ligin 16. haftasında oynanan İttifak Holding Konyaspor maçında sakatlanan Yusuf Sarı ile 17. haftadaki Hes Kablo Kayserispor mücadelesinde sakatlanan Uğurcan Çakır ile Filip Novak, Kasımpaşa maçıyla takıma döndü.

Uğurcan maça ilk 11'de başlarken, Yusuf Sarı ile Novak ise yedek kulübesinde yer aldı.

MAÇA YOĞUN İLGİ

Trabzonsporlu taraftarlar, Kasımpaşa karşılaşmasına yoğun ilgi gösterdi.

Bordo-mavili taraftarlar, Medical Park Stadyumu tribünlerinin tamamına yakınını doldurarak ikinci yarının ilk karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakmadı.

Bu arada, Kayserispor ile sözleşmesini feshettikten sonra Trabzonspor'un gündeminde yer alan sol kanat oyuncusu Bilal Başacıkoğlu da Medical Park Stradyumu'na gelerek karşılaşmayı tribünden takip etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Kasımpaşa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

Tek buyuk fenerbahce:

sampiyonlugun en buyuk favorisi biziz kim fenerbahce max kruse vedat king muriqi luiz gustavo ozan tufan ferdi kadioglu tek buyuk fenerbahce en buyuk fenerbahce tff sasirma sabrimizi tasirma izin ver transferlerimizi yapak

3
19
yanıtYanıtla
Fanatik:

Sen kendi haber sayfanda öt kanarya buralarda çok takılma sonra seni fena yolarlar !!!

yanıt15
yanıt1
Laz kızı:

Her vurduğun gol olsun Şerefli mazisi temiz TRABZONSPORUM

13
1
yanıtYanıtla
2010-2011 ŞAMPİYONU FENERBAHÇE:

Kolay takımları yenin anca. Fener, 6s, Başakşehir gelince nal toplarsınız. Sonra yine 2011 mevzusuna kaseti geriye sararsınız. Ünal karamaın çabuk unuttunuz. Karakteriniz bu kadar işte hamsigiller.

2
10
yanıtYanıtla
ts:

en son bu takımlara ne zaman yenildiğimizi unuttuk ünalı siz alın ozaman çok zorunuza gittiyse

yanıt2
yanıt0
paşaa:

dedi bişe. fenerle son 6 maçta 5 beraberlik 1 galibiyetimiz var. fener maçmı kazanmış? cimbomada son 2 senedir geçiriyoruz başakşehirede. maç izlemeden yorum yapma bari tırt

yanıt1
yanıt0
Fanatik:

Karakter kelimesini ağzınıza alıpta kirletmeyin minik kanaryalar!

yanıt1
yanıt0
trabzonguldak:

doğrusu ŞİKELERİN ŞAMPİYONU FENERBAHÇE

yanıt4
yanıt1
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Takım değil sanki Marvel kahramanları gibi önce Maestro sosa, sonra wakanda kralı kara panter wakayeme, devamında odinin oğlu thorun abisi shorlot reis,TRABZON evreninde sıradan bir galibiyet daha

9
0
yanıtYanıtla
Hacı Arif Efendi:

Sörloth'' u görünce aklıma Beşiktaş''ta oynayan Gomes geliyor. Muhteşem bir oyuncu

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title