Haberler

Trabzonspor-Fenerbahçe kupa maçına, sarı-lacivertli taraftarlar alınmayacak

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maça sarı-lacivertli taraftarların alınmamasına karar verildi.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında gerçekleştirilen İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında, mart ayı içerisinde Fenerbahçe ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı ve Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 26. haftasındaki Medipol Başakşehir maçları ile ilgili güvenlik önlemleri görüşüldü.

Vali Ustaoğlu'nun yanı sıra Vali Yardımcısı Nusret Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İl Gençlik ve Spor Müdürü Birdal Öztürk, Trabzonspor AŞ yetkilileri ile diğer kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, her iki maçla ilgili tedbirler karara bağlandı.

KONUK TARAFTARLARIN BİLETLERİ, EV SAHİBİ TARAFTARLAR İÇİN SATILACAK

Toplantıda alınan karar uyarınca, 3 Mart Salı günü 20.30'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçına misafir takım seyircisi alınmayacak.

Misafir takım kontenjanı, ev sahibi takım taraftarları için satışa sunulacak.

Her iki maçta görev alacak tüm kurum ve kuruluşlar, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun ve Yönetmelik'te belirtilen görev ve sorumlulukları çerçevesinde hareket edecek.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kupası Trabzonspor Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (43)

fanatik alper:

bir fenerbahçe taraftarı olarak korkum. takım ve taraftar üzerinde inanılmaz bir şekilde haksızlıklara alıştırılmışlık psikolojisi mevcut . yani demem o ki hiç bir şeye itiraz edemez olduk . gs maçında penaltı kazanıyoruz sarı kart yok donk adamın ayağına uçarak dalıyor kırmızı yok. gs penaltıyla alakası olmayan pozisyonda penaltı kazanıyor kimseden ses çıkmıyor. bence korkulması gereken konu bu.

32
26
yanıtYanıtla
Gs:

Hadi oradan!!! Maçı ya da penaltı pozisyonunu izlemeden yorum yaptığın belli, sen önce bir izle. Ondan sonra mal mal yorum yapmazsın.

yanıt9
yanıt13
.:

ALPER SEN BU YAZDIKLARINLA ANCA KENDİ KENDİNİ KANDIRIR DURURSUN. . . BU FENERLİLERİN ÇOĞU BÖYLE . ONLARA GÖRE FENERBAHÇE BARCELONA GİBİ TAKIM . SÜPER FUTBOL OYNUYORLAR . FENERLİ YAKIN TANIDIKLARIM VAR . BİRKAÇ HAFTA ÖNCE KONUŞUYORUZ . DİYORUMKİ TOLGA CİĞERCİ NASIL . OOO SÜPER FUTBOLCU . SERDAR AZİZ NASIL DİYORUM . TÜRKİYENİN EN İYİ DEFANSI . BUNLAR NASIL BİR HAYAL DÜNYASIDA YAŞIYORLAR ANLAMADIM

yanıt12
yanıt9
NIRGÜL:

Allah fbye şampiyonluk sevinci yaşatmasın. Bu çirkin zihniyet güzel şeyleri hak etmiyor.

15
16
yanıtYanıtla
Serhat:

Besmele çek fener derken

yanıt8
yanıt7
serhadde doğru)):

doğru şeytanın adını duyunca besmele çekmek lazım :))))

yanıt2
yanıt0
Mert:

Neden alınmıyormuşuz neden sürekli Fenerbahçe ye haksızlık yapılıyor madem öyle onlar da kadıköye gelmemeli

12
11
yanıtYanıtla
YASLI KURT:

Iki kupayı da ts ye verinde. Sezonu erken kapatak loo.. milli maclara hazirlanak

16
7
yanıtYanıtla
BÖYLE BİR ŞEY OPAVĞLŞR Mİ YA:

Şampiyon gs

yanıt4
yanıt12
kral fury:

ah keske looooo

yanıt3
yanıt0
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title