Haberler

Şiddet gören Zeliha'ya oğlundan acı uyarı: Topuklu giyme, babam görürse kaçamazsın

Güncelleme:

Üç yıl önce boşandığı eşi tarafından sürekli tehdit edildiğini kadın, 46 kez şikayette bulunmasına rağmen sonuç alamadığını söyledi. Oğlunun "evden çıkarken "Topuklu giyme, babam görürse kaçamazsın" dediğini belirterek yardım çağrısında bulundu.

Aydın'ın Didim ilçesinde, üç yıl önce boşandığı eşi tarafından sürekli tehdit edildiğini söyleyen Zeliha Erdemir (32), 46 kez şikayette bulunmasına rağmen sonuç alamadığını belirterek, yardım çağrısında bulundu.

ÇARESİZ KADIN: OĞLUM "TOPUKLU AYAKKABI GİYME, KAÇAMAZSIN" DİYOR

Didim'de yaşayan muhasebeci Zeliha Erdemir, bir arkadaş ortamında tanıştığı Murat Cem K. (36) ile 4 yıllık arkadaşlıklarını nikah masasına taşıdı. Çiftin, bu evlilikten şu an 6 yaşında olan oğulları dünyaya geldi. İlk zamanlar iyi giden evlilikleri, iddiaya göre Murat Cem K.'nin eşine şiddet uygulamasıyla kabusa döndü. Erdemir, kendisine şiddet uygulayan eşine, 7 Kasım 2014 tarihinde Didim 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde boşanma davası açtı. 26 Aralık 2016 günü görülen karar duruşmasında çift boşandı.

Ancak, boşanmalarına rağmen Murat Cem K.'nin kendisini tehdit ettiğini ileri süren Zeliha Erdemir, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Çocuğumun da ailemin de benim de can güvenliğimiz yok. 2011'den beri bana sistematik olarak fiziksel şiddet, hakaret ve tehditlerde bulunuyor. Didim Adliyesi'ne yaptığım 46 şikayetime soruşturma açıldı ancak herhangi bir sonuç alamadık. 2016'dan beri süren şiddet davam ediyor. Hayatım altüst oldu. En son çocuğumun okulunun önünde otomobilim yumruklandı, ölüm tehditleri aldım. Yetkililere sesleniyorum. Her ay düzenli olarak koruma tedbiri alabilmek için adliye koridorlarında sürünmekten yoruldum. Sesimi, ölmeden önce duyun. Yardım istiyorum. Özgecan ve Emine Bulut gibi olmak istemiyorum. Oğlum ilkokula gidiyor, pedagog yardımı alıyor. Evden çıkarken bana 'Topuklu giyme, babam görürse kaçamazsın' diyor. Girdiğim işlerden tehditler yüzünden çıkmak zorunda kalıyorum. Kimse sorumluluk almak istemiyor. Lütfen, sesimi duyun" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Murat Cem Erdemir Didim Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (11)

vahdettin bayram:

devlet vatandaşını koruyamıyor, çok yazık.

23
4
yanıtYanıtla
svg:

ne yapsın devlet, sonsuza dek kadının yanında polis mi gezsin onuda gördük polisin yanında vurdu çoçuk annesini polisi de öldürdü annesini de öldürdü bunları da gördük kafasına koymuşsa öldürüyor işte. . .

yanıt12
yanıt3
hero:

kusura bakmayın bağzı kadınlar cidden bu tipleri seviyor

6
11
yanıtYanıtla
neron:

evet aynen ;-)

yanıt0
yanıt0
KUZEYİN UŞAĞI:

asacaksın bu vahşi tipleri, ibreti alem için. . . . . . . . . .

3
1
yanıtYanıtla
MUSA:

CAYDIRICI YASALAR YOK MAALESEF BU ÜLKEDE

3
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Maalesef ölmeden müdahale de çok geç kalınıyor. Kadın ölümleri ve şiddet haberleri yüzünden bir erkek olarak psikolojim bozuldu. Bir şekilde haber denk geliyor. Ne kadına ne de erkeğe şiddet hak değildir.

3
0
yanıtYanıtla
Anladınız:

alkol, eşine şiddet, hırsızlık gibi suçlara ağır cezalar gelmelidir.

2
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Yorumlarım da her zaman dikkatli kelimeler seçerim. Ağır kelimeler bile yayınlanıyor. Her topuklu giyen kadın kötü değil. Ciddiye almasam da, böyle yorumlara üzülen insanlar var. Biraz saygı ve empati lütfen

1
0
yanıtYanıtla
Cigdem:

Nasil yuzunu mahvetmis,yazik yaaa,Allah kurtarsin,bende cok siddete maruz kaldim .Oyle birsey ki,dunyada kisilip kaliyorsun ve kimse korkudan bisey yapamiyor.Yardim edin bu kadina,hele cocugun psikolojik cokuntusu bi ayri,icim acidi.Allah yardimcisi olsun...

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title