Haberler

Şeyma Subaşı amuda kalktı, sevgilisinden tam not aldı

Güncelleme:

Youtube kanalından yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, amuda kalktığı anları Instagram hesabından paylaştı. Paylaşıma binlerce beğeni gelirken Şeyma, İtalyan sevgilisi Guido Senia'dan tam not aldı.

Son dönemde Youtube kanalından yaptığı açıklamalarla adından sık sık söz ettiren sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram hesabından yaptığı son paylaşım ile yine gündem olacak gibi gözüküyor.

İLK YORUM SEVGİLİSİNDEN GELDİ

Şeyma Subaşı, spor yaparken amuda kalktığı anları Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü fenomenin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alırken, ilk yorum İtalyan sevgilisi Guido Senia'dan geldi. Senia, Şeyma'nın paylaşımına "Bravo bebeğim" yorumunu yaptı.

Şeyma Subaşı amuda kalktı, sevgilisinden tam not aldı

"KEŞKE ACUN'DAN 3 ÇOCUK YAPSAYDIM" İTİRAFI ÇOK KONUŞULDU

Yaptığı her paylaşım ve açıklamasıyla gündem olmaya devam eden Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu Magazin Noteri isimli programda çok konuşulacak açıklamalara imza atmıştı.Acun Ilıcalı'dan daha fazla çocuk yapmadığı için pişman olduğunu belirten Subaşı'nın sözleri ise herkesi şaşkına çevirmişti.

Şeyma Subaşı amuda kalktı, sevgilisinden tam not aldı

Şeyma Subaşı amuda kalktı, sevgilisinden tam not aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Instagram Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (33)

Şeyma İs Ayaks:

Ayaklarını yıka bir gardaş kurbanın olam

35
0
yanıtYanıtla
baran:

bu kadın da psikolojik sorun var bence bir hastahaneye gitsin

31
1
yanıtYanıtla
AMUDA KALKIŞ KOLL. ŞTi.:

Vayyy be Şeyma''ya bak sen, bu sefer amu da kalkmış. . .

21
1
yanıtYanıtla
haha:

ahahahaha

yanıt9
yanıt0
maho ağa:

bu kimdir, neden haber oluyor tanıyan var mı?

20
1
yanıtYanıtla
corci:

ne işin var bu haberde tanımıyorsan karşiiim. . geçin bu popülist lafları. . ana karnındaki bebek bile tanıyor artık bu tipleri. . gören de oxforttan mezun oldu sanacak.

yanıt0
yanıt0
YAŞLI KURT:

KISKANIYORLAR SENİ. DEVAM ET KIZIM

3
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

AYAKLAR 50 NUMARA MI ?

13
1
yanıtYanıtla
ıyyyyyyyyy:

bu karının ayakları cok çirkin igrenç yaa

12
1
yanıtYanıtla
genç:

ABARTMA İSTERSEN

yanıt1
yanıt2
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title