Haberler

Ölü bulunan 9 yaşındaki Muhammed'in 14 yaşındaki ablası da işkence mağduru çıktı

Güncelleme:

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 9 yaşındaki Suriyeli Muhammed Hüseyin'in evinde ölü bulunmasının ardından başlatılan soruşturma genişletilerek sürdürülürken, çocuk yaşta işkence ile hayatını kaybeden Muhammed Hüseyin'in ablası 14 yaşındaki Hamide Hüseyin'in de işkence mağduru olduğu ve hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ve Çocuk Bürosu'nun ablası tarafından boğulduğu iddia edilen 9 yaşındaki Muhammed Hüseyin'in ölümünde mahalleli ve görgü şahitlerinin ifadesi ve savcılık talimatıyla küçük çocuğun babası Yahya H.(40) ve üvey annesi Emine H.(44) ile iki kardeşinin gözaltına almasının ardından, şok edici detaylar çıkmaya devam ediyor.

ABLA DA İŞKENCE GÖRMÜŞ

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmada; çocuk yaşta işkence ile hayatını kaybeden Muhammed Hüseyin'in ablası Hamide Hüseyin'in de işkence mağduru olduğu ve özellikle vücudunun sırt kısımlarında yanıklar bulunduğunu tespit edildi. Abla Hamide Hüseyin de Bursa Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

VATANDAŞLAR ÜVEY ANNEYİ İŞKENCE YÜZÜNDEN ŞİKAYET ETMİŞ

Ailenin ekonomik durumunun iyi olduğunu ifade eden vatandaşlar, CİMER'e yazdıkları 22 Temmuz 2019 tarihli şikayette, üvey annenin kendisinden olmayan çocuklara işkence yaptığını, dilendirdiğini, kaymakamlıktan aldığı yardımları çarçur ettiğini ihbar etmişlerdi.

NE OLMUŞTU?

Gemlik'te dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda 9 yaşındaki çocuk evinde ölü bulunmuş, savcılık incelemelerin ardından minik beden kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti.

Hamide Hüseyin

Ölü bulunan 9 yaşındaki Muhammed'in 14 yaşındaki ablası da işkence mağduru çıktıMuhammed Hüseyin

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Muhammed Hüseyin Gemlik Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

Yalan Biter Gerçek Kalır.:

22 Temmuz 2019 da CİMER e yapılan başvuru değerlendirmeye alınmış olsaydı Şimdi Muhammed Yaşıyor olacak tı Bu işte ihmali olanları ve Sebeb olanları ALLAH a Havale ediyorum. . . Bu Olaya Muhammed''in Ölümünde Payı olan Görevini önemsemeyen İnsana değer vermeyen kişiler sizlerin sonu nasıl olur bilemem lakin ALLAH yanınıza koymaz

44
0
yanıtYanıtla
Oozn:

Süslüman ülkenin süslüman komşusu

19
7
yanıtYanıtla
sarı dev:

MÜSLÜMANLIGIN SUCU NE ADAM ADAM OLMADIKTAN SONRA

yanıt4
yanıt0
KRALEX:

YAPANLARIN ALLAH BELASINI VRSINNN

11
0
yanıtYanıtla
ALLAHINDA BIR HESABI VAR:

eger ispiyonculuk yapilsaydi o bahsi gecen kurum aninda harekete gecerdi ülkemizde insan canina deger verilmedigi yeni bir sey degil bu yillardir böyle ihmalden maden ocaklarinda yurt yanginlarinda onlarca cana kiyanlar simdi nerede bilen varmi?

7
2
yanıtYanıtla
gürbüzgüleryüz:

burada CİMER''in ihmali var

5
0
yanıtYanıtla
Yalan Biter Gerçek Kalır:

CİMER Hikaye zaten Değilse Muhammet Yaşıyor olacaktı,

yanıt1
yanıt0
...:

ve siz bizi yöneten mekanizmaya devlet diyorsunuz sadece komik buluyorum ve soruyorumdevlet bu mu. mağduru daha mağdur, mağruru daha mağrur yapana devletli denir mi?bizim ülkede hiç kimsenin canı kıymetli değil kıymeti olan tek şey para para paralanet olsun paramızda kalmadı artık düşün yakamızdan

3
2
yanıtYanıtla
Ersin:

Asgari ucret gibi ulkeyiz ne komsularimiz ne de dunya ulkekerinden birileri bizimle geçinemiyor

1
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

durun bu iyi günleriniz 10 yıl sonra görün büyük kıyameti

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title