Haberler

Başakşehir, Beşiktaş'ı 1-0 yendi

Güncelleme:

Süper Lig'in 22. haftasının açılış maçında Medipol Başakşehir, Beşiktaş'ı Demba Ba'nın golüyle 1-0 mağlup etti.

Süper Lig'in 22. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti. Medipol Başakşehir'e galibiyeti getiren golü 50. dakikada bir dönem Beşiktaş forması giyen Demba Ba kaydetti. Bu sonuçla Medipol Başakşehir puanını 43 yaptı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu Beşiktaş ise 36 puanda kaldı. Başakşehir'de sarı kart gören Enzo Crivelli cezalı duruma düştü. Süper Lig'de gelecek hafta Medipol Başakşehir, Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Beşiktaş, Trabzonspor'u ağırlayacak.

Başakşehir, Beşiktaş'ı 1-0 yendi

OKAN BURUK İLK KEZ SERGEN YALÇIN'I YENDİ

Öte yandan turuncu-lacivertlilerin çalıştırıcısı Okan Buruk da teknik direktörlük kariyerinin en özel üç puanlarından birini almış oldu. Öyle ki Buruk, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a karşı çıktığı 7. maçta ilk kez gülen taraf olmayı başardı. Bundan önce Sergen Yalçın'ın takımlarıyla Başakşehir, Rizespor, Elazığspor ve Gaziantepspor'un başında 6 müsabakada mücadele eden Okan Buruk, 4 yenilgi, 2 beraberlik alabilmişti.

Başakşehir, Beşiktaş'ı 1-0 yendi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Başakşehir Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

TERBİYECİ:

Adına şarkılar yaparsın dembaba dembaba dersin. gün gelir şarkının bedelini kalende gol olarak görürsün hahaha

8
1
yanıtYanıtla
HAYDİ CİMBOM HAYDİ CİMBOM HAYDİ:

Şampiyonluktaki en büyük 2 rakibimiz Trabzon ve Başakşehir bu hafta takılırsa ve biz de Malatya’yı yenersek güzel bir hafta geçirmiş oluruz şampiyonluk yolunda

3
4
yanıtYanıtla
FB:

KORKUYORSUN RAKİBİMİZ FB - BJK DEMEYE DİMİ . . . . SEN ACABA RAKIPLER SIRASINDAMISIN DON BI BAK. . . . . . . . .

yanıt0
yanıt1
Memleketim:

Haftanin en önemli maci; Trabzon - Sivas macidir. Biri mac fazlasiyla birinci sirada digeri bir mac eksigiyle ikinci sirada.

7
0
yanıtYanıtla
MEMET33:

FENERİN ESKİ FUTBOLCUSU MUSA SOW BURSADAYKEN BİLE FENER İÇİN GOL ATMIŞTI, UNUTTUKMU? TABİ Kİ HAYIR. EN HAKİKİ MÜRŞİT İLİMSE EĞER, EN HAKİKİ ŞİKECİDE FENERDİR.

3
3
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Fenerbahcem tum zorluklara gogus gerip ilk 3 e girecektir sezon sonunda

1
3
yanıtYanıtla
JAPON KEDİSİ:

Başarılı bir takım Fenerbahçe, sonuçta geçen sene ligde kalmayı başardınız, tebrikler

yanıt2
yanıt1
GARIB HACIBABA:

ISTANBUL DERBISINDE OKAN BURUK SERGEN YALCININ BALONUNU SÖNDÜRDÜ

3
0
yanıtYanıtla
Alp:

4 büyükler içinde eski takımına gol atmayan oyunculara bakıyorum hepsi fenerli .eski oyuncuları yada transfer edecekleri nedense o maçlarda hic iyi oynamıyor çok garip

1
1
yanıtYanıtla
The flawless:

Oynasa da fxbahçe adına şike için gol atıyor örneğin moussa sow bursaspor

yanıt0
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title