Haberler

Futbolcu Emre Aşık, Eşi Yağmur Aşık'a Boşanma Davası Açtı

Güncelleme:

Eski milli futbolcu Emre Aşık, geçtiğimiz yıl görümcelerini darp ettiği iddia edilen 6 yıllık eşi Yağmur Aşık'a boşanma davası açtı.

23 Haziran 2012'de Fransa'da hayatlarını birleştiren Emre Aşık ve Yağmur Aşık ani boşanma kararı aldı. Mutluluklarını 2 çocuk ile taçlandıran Emre Aşık- Yağmur Aşık çiftinin mutlu günler uzun sürmedi. Son dönemde sorun yaşayan çift, anlaşmalı olarak yollarını ayırmaya karar verdi. Emre Aşık, 3 gün önce boşanmak için İstanbul Aile Mahkemesi'ne gitti.

TAZMİNAT TALEP ETMEDİ

Evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını ve eşiyle boşanma konusunda anlaştıklarını belirten Aşık, hiçbir maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmadı.

Futbolcu Emre Aşık, Eşi Yağmur Aşık'a Boşanma Davası Açtı

VELAYETLER ANNEYE

Çocukların velayetinin ise anneye verileceği belirtildi.

Futbolcu Emre Aşık, Eşi Yağmur Aşık'a Boşanma Davası Açtı

YAĞMUR'DAN MANİDAR PAYLAŞIM

Yağmur Aşık çıkan haberlerden sonra sosyal medya hesabından manidar paylaşımlar yaptı. Yağmur Aşık, geçtiğimiz yıl görümcelerini darp ettiği haberleriyle gündeme gelmişti.

Futbolcu Emre Aşık, Eşi Yağmur Aşık'a Boşanma Davası Açtı

Futbolcu Emre Aşık, Eşi Yağmur Aşık'a Boşanma Davası Açtı

Futbolcu Emre Aşık, Eşi Yağmur Aşık'a Boşanma Davası Açtı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Aşık Fransa Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

Gelin:

Görümce görümce görmeyeyim ömrümce..bende küs olarak görümcemle kesin gelin haklıdır diyorum herkesin kendi ailesi var kendi çöplüğüne baksın milleti rahat bıraksın

10
14
yanıtYanıtla
Gerçek:

Gelin: illa görümce yada gelin haklı diye bir kural mı var. Bide kesin diyorsun. Herkesin aile hayatını kimin haklı kimin haksız olduğunu bilemezsin.

yanıt8
yanıt1
Mebrure:

Bence de görümce . Ağbisinin parasından daha fazla faydalanmak istiyorlar. Gelini de ekarte ediyorlar. Olan iki çocuğa oluyor.

yanıt0
yanıt0
ışıl:

Pek bi sn. GELİN hn. evlilik kutsal bir müessesedir ama bu kutsala layık olmak da lazım bence. . . eşinin ailesine saygısızlık yapma hakkını nereden buluyorsun. . özetle 100 tane kadın (ya da erkek) bulunur ve evlenilir. bu ihtimal dahilinde olan bişeydir yani ama insan asla başka anne başka baba başka kardeş bulamaz. . onlar Allahın insanlara hediyesidir burada bulunup alınma şeyler değildir senden önce de vardılar ve sen olmasan da var olacaklar anladın mı. . o nedenle gelinsen haddini bil edep yoksunu

yanıt5
yanıt2
çiğdem:

kim bilir o görümce ne yaptı ki kadın dövdü, belki de dövmemiştir iftira bile atıyordur, ünlü olduüu için çamur at izi kalsın, eeee şimdi kına yaksın görümcesi ayırdı karı kocayı, o kocaya da yazıklar olsun iki kadın kavgasından eş boşuyor

14
9
yanıtYanıtla
cemal can:

seninde yaran var galiba

yanıt0
yanıt0
Doğru:

Görümceler her zaman ortalik kariştirir

14
5
yanıtYanıtla
yasin öz:

saygı yoksa evlilik çabuk biter. . . güzellik geçicidir. . . islamın yaşanmadıgı ailede edep zaten yoktur

8
7
yanıtYanıtla
istanbullu:

İslam la alakası yok aile de birbirine saygı ve güven olacak

yanıt1
yanıt3
Pis çakar:

Bu kadın üşütük

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title