Haberler

F.Bahçe'de yıkım! Yıldız isim sezonu kapattı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de iki haftadır ilk 11'de şans bulan Sadık Çiftpınar, Sivasspor maçında geçirdiği sakatlığın ardından sezonu kapattı.

Fenerbahçeli futbolcu Sadık Çiftpınar'ın sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığı açıklandı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Süper Lig'de dün Demir Grup Sivasspor ile yapılan maçta sakatlanarak oyundan çıkan 26 yaşındaki savunma oyuncusunun yapılan muayenesi ve MR değerlendirmesi sonucu ön çapraz bağında kopuk tespit edildiği duyuruldu.

Oyuncunun tedavisi için gerekli planlamanın yapıldığı belirtilen açıklamada, "2019-2020 Cemil Usta Sezonu'nu kapatan futbolcumuz Sadık Çiftpınar'a 'geçmiş olsun' der, sağlığına bir an önce kavuşmasını dileriz." ifadesi kullanıldı.

Kaynak: AA / Spor

Sadık Çiftpınar Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

Hahahaha:

Sadık Çiftpınar mı yıldız isim ? Arkadaş yıldız görmesek inanacağız ya. 3. lig topçusu sırf fenerde oynuyor diye yıldız diyorlar adama. Güldürmeyin insanı, az objektif haber yapın.

11
5
yanıtYanıtla
alvares:

geçmiş olsun. hayatını yeşil sahalarda kazanan bir insan için büyük bir yıkım. umarım bir an evvel sağlığına kavuşur

16
0
yanıtYanıtla
Edo:

Çoğumuzun hayatı boyunca kazanamadığını 1 sene de kazanıyorlar. Şükrederse büyük yıkım olmaz , merak etme sen onu. . .

yanıt2
yanıt0
maho:

çakma puyol ile cam serdar fenevin stoperleri komik. .

8
5
yanıtYanıtla
messu:

tam da form bulmaya başlamıştı :(

8
3
yanıtYanıtla
Misafir:

geçmiş olsun. yokluğu yıkım değil. sanki ilk on birin değişmezi. alt yapıdan merih gibileri elinden kaçır. sadık gibi dışarıdan aldıkların büyük kayıp??????

7
2
yanıtYanıtla
Beşiktaş ordusu:

FENER DEN NEFRET EDİYORUM AMA SAKATLIK BAŞKA. GEÇMİŞ OLSUN SADIK ÇİFTPINAR

8
0
yanıtYanıtla
MEMET33:

YILDIZ İSİM!!! PEKİ O ZAMAN YILDIZ OLMAYANLAR KİM?

1
6
yanıtYanıtla
Cin behçet-anamurlu:

HAKLISINIZ MEHMET AMCA, CANKUT VE.KAAN BEYLERE DE SELAMLAR

yanıt2
yanıt0
Cin behçet-anamurlu:

ANAMUR CEREN MARKETTE ÇALIŞIYORUM SAYGILAR.SELAHADDİN ABİ VE PAŞA ABİMEDE SAYGILAR

yanıt2
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title