Haberler

Ekşioğlu Ailesi Kahvaltıda Buluştu

Ekşioğlu Ailesi, Eyüp Sultan Camisi’nde kılınan sabah namazının ardından düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Ekşioğlu Vakfı, Eyüp’te bir kahvaltı programı düzenledi. Eyüp Sultan Camisi’nde kılınan sabah namazının ardından düzenlenen kahvaltı programına Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi, eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.Ekşioğlu Vakfı adına bir konuşma yapan Başkan Ali Ekşi, yaptıkları etkinliklere yeni birini daha eklediklerini belirterek "Şuan tüm akrabalarımız burada. Güzel bir tabloyla karşı karşıyayız. Yönetici olarak mutlu oluyoruz. İnşallah bundan sonra daha iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar da, “Bu organizasyonu tertip eden kadın ve gençlik kollarımıza teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bir dönem içerisinden geçiyoruz. Her zamankinden çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Ülke olarak, millet olarak, huzura, kardeşliğe, sevgiye, barışa, hoşgörüye ulaşmak için herkes elinden geleni yapmalıdır” diye konuştu.

En büyük zenginliğin birlik ve beraberlik olduğunu belirten eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, “Ekşioğlu Vakfı gerçekten çok köklü bir vakıf. Hep güzelliklere imza atıyor. Gerek aile bireylerini gerek güzel insanları buluşturuyor. En büyük zenginliğimiz, birliğimiz ve beraberliğimizdir. Bunu her vesilede hatırlamamız lazım” şeklinde konuştu. 

OĞUZCAN YAZAR

İSTANBUL 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Avni Mutlu Ali Ekşi İstanbul Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title