Haberler

Çağlayan Adliyesi'nde intihar eden İbrahim Özkan'ın yazar Seray Şahiner'in eşi olduğu ortaya çıktı

Güncelleme:

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın 7. katından atlayarak intihar eden İbrahim Özkan'ın yazar Seray Şahiner'in eşi olduğu öğrenildi.

İstanbul Çağlayan'da yer alan İstanbul Adalet Sarayı'nda 6. kattan atlayarak intihar eden İbrahim Özkan ünlü yazar Seray Şahiner ile evliymiş. Adliye'de intihar eden 35 yaşındaki İbrahim Özkan, İstanbul 59. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanıyordu.

İbrahim Özkan (35), öğle saatlerinde İstanbul Adalet Sarayı'nda4. kattta bulunan İstanbul 56. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmasına girdi. "Alkollü araç kullanarak trafik güvenliğini tehlikeye atmak" suçundan 4 ay 5 gün hapis cezasına çarptırılan ve hakkındaki hükmün açıklanması geri bırakılan Özkan,daha sonra 7. kata çıkarak Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'nin önüne geldi. Görgü tanıklarından elde edilen bilgiye göre, bir süre duruşma listesini inceleyen Özkan daha sonra aşağı atladı. Adliyenin -3'üncü katındaki atrium alanına düşen İbrahim Özkan, adliyede yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Özkan hastanede yaşamını yitirdi. Olay adliyede çok büyük paniğe yol açtı. Olay anını gören bir kadın baygınlık geçirdi. Polis olay yerini bir süre güvenlik çemberinde tuttu.

YAZARIN EŞİ ÇIKTI

İbrahim Özkan'ın yazar Seray Şahiner ile kısa bir süre önce evlendiği öğrenildi. Özkan'ın intihar sebebi henüz belirlenemedi.

Çağlayan Adliyesi'ndeki intihar eden İbrahim Özkan'ın yazar Seray Şahiner'in eşi olduğu ortaya çıktı

SERAY ŞAHİNER KİMDİR?

1984 yılında Bursa'da doğan Seray Şahiner, İstanbul'da büyümüştür. İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olmuştur. Ardından Marmara Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden sinema anadalı yüksek lisans derecesi almıştır.

'Aylık Paldır Kültür Dergisi' ve 'Birgün Gazetesi'nde çalışmıştır. Çeşitli işlerde çalışan Şahiner, 2006 yılında 'Varlık Dergisi'nin düzenlediği Yaşar Nabi Nayır Gençlik Ödülleri'nde 'Gelin Başı' isimli öykü dosyası 'Dikkate Değer' bulunmuştur.

Bir dönem Sırrı Süreyya Önder'e senaryo asistanlığı yapan Şahiner, 2008 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda sahnelenen 'Yedi Tepeli Aşk' oyununda 'Gelin Başı' kitabında yer alan öyküleri sahnelenmiştir. 2010-11 yıllarında 'Gelin Başı'ndaki öykülerden uyarlanan 'İadesiz Taahhütsüz' adlı oyun, Tiyatro Boyalıkuş tarafından sahnelendi. 2011'de ikinci öykü kitabı "Hanımların Dikkatine" Can Yayınları'nca yayımlandı.

Çağlayan Adliyesi'nde intihar eden İbrahim Özkan'ın yazar Seray Şahiner'in eşi olduğu ortaya çıktı

Çağlayan Adliyesi'ndeki intihar eden İbrahim Özkan'ın yazar Seray Şahiner'in eşi olduğu ortaya çıktı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seray Şahiner İbrahim Özkan Çağlayan Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (56)

Köylü Murtaza:

intihar eden adam ama kadının bilgileri veriliyor ne guzel habercilik.

78
0
yanıtYanıtla
Gül:

Ickili arac kullanip baskalarinin ölümüne neden olmadan rezilligi kendi bitirmis.

20
55
yanıtYanıtla
.....:

Ulan ne vijdansız insansın sen be ! tüh senin suratına yazıklar olsun.

yanıt53
yanıt9
Gül:

Sizde icki de vicdan da bol galiba?

yanıt7
yanıt37
BOZKURT:

yazık sana ALLAH Islah etsin zihniyetinizi. . .

yanıt3
yanıt3
ÇINAR:

koca intihar etti de, eşinin tanıtımı neden yapıldı bu haberde, , kimdir falan. . . . bize ne. . . Haber olan adam o da vefat etti o kadar. . .

60
3
yanıtYanıtla
ziyaa:

Allah rahmet eylesin.

40
8
yanıtYanıtla
Maho Dayı:

İntihar etmek moda mı oldu. Bu nedir ya hep aynı tarz haber

12
25
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

HAYIRLI CUMALAR. . HAYIRLI KANDİLLER. . . ALLAHA EMANET OLUNUZ. . . .

24
4
yanıtYanıtla
CUMA MÜMİNİN BAYRAMIDIR:

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM. TÜM MÜMİNLERİN CUMA SI YANİ BAYRAMI VE MEVLİD KANDİLİ MÜBAREK OLSUN. HADİS-İ ŞERİF. . . . . . . . . - CUMA GÜNÜ ORUÇ TUTANA ON AHİRET GÜNÜ ORUÇ SEVABI VERİLİR. . . . . . . . . - HADİS-İ ŞERİF

yanıt11
yanıt1
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title