Haberler

Barcelona'da Aykut Kocaman Krizi Çıktı! Messi Telefonlara Bakmıyor

Barcelona'da herkesin sözleşme uzatmasını beklediği Lionel Messi, başkanın telefonlarını açmıyor. Bu durum, akıllara Aykut Kocaman'ı getirdi.

Barcelona'da yönetimin, sorun olmadığı yönünde yaptığı açıklamalarına karşın yılan hikayesine dönen Lionel Messi'nin sözleşme konusu hakkında yeni bir iddia daha geldi.

İspanya basınında yer alan habere göre; Lionel Messi, Barcelona yöneticilerinin ve başkan Bartomeu'nun telefonlarına yanıt vermiyor. Haberde; Josep Maria Bartomeu'nun Lionel Messi ile görüşmek istediği ancak Arjantinli yıldızın bu isteğini geri çevirdiği belirtildi.

AYKUT KOCAMAN DA "BIRAKIYORUM" DEMİŞTİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman da 11. haftadaki Osmanlıspor beraberliği sonrası 'gereğini yapacağım' diyerek istifa sinyali vermiş. Daha sonra 2 gün boyunca Sarı-Lacivertli yöneticilerin telefonunu açmadığı ortaya çıkmıştı.

"SORUN YOK" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Barcelona CEO'su Oscar Grau, "Messi'nin sözleşmesi ile ilgili hiçbir sorun yok. O zaten Haziran'da 4 yıllık bir sözleşme yaptı. Ancak biz ona ömür boyu sürecek bir sözleşme imzalatmak istiyoruz. Messi'nin futbol hayatı bitince de onu burada tutmak istiyoruz" açıklamasını yapmıştı.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Josep Bartomeu Aykut Kocaman Lionel Messi Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

ömer:

bu haberi yapan sivri zekalıyı kutlamak lazım büyük iş yapmış

32
2
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Habere bak ne alaka boş muhabbet

27
0
yanıtYanıtla
Aslan bey:

Ne alaka agzi olan konusuyor haber yapiyor. Ferner nire barsenola nire, messi nireee aykut kim begrauntu ne.

14
3
yanıtYanıtla
anti:

cinconlular yapmıştır haberi. sahada yenemiyolar. sosyal medyayı kullanıyorlar.

8
7
yanıtYanıtla
Babanız Beşiktaş:

Aykutu adam yerine koymak için amma çırpınmışsınız. bi de messiyle aynı kefeye koymuş

10
4
yanıtYanıtla
ııIıı:

çok düşündünmü bu haber için mod?

0
0
yanıtYanıtla
Okan:

Vay be demek öyle aykut sen neyimissin????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title