Haberler

Bar İşletmecisinin Döverek Öldürdüğü Gencin Cinayetten Önce Söylediği Sözler Tüyler Ürpertti

Güncelleme:

İzmir'de patronu tarafından sokak ortasında dövülerek öldürülen gencin ölmeden dakikalar önce katil zanlısına "Ben senin için ölürüm abi" dediği ortaya çıktı. Gözü dönmüş bar işletmecisi bu sözlere "Öl o zaman" yanıtını verip korkunç cinayeti işledi.

İzmir Alsancak'ta işlenen vahşi cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı. Cinayet kurbanı 29 yaşındaki Mustafa Demir'in, kendisini tekme tokat ve demir çubukla öldüren patronu olan bar işletmecisi Hasan Yücel'e, ölmeden dakikalar önce, "Ben senin için ölürüm abi" dediği ortaya çıktı.

GARSON VE KORUMALIĞINI YAPAN GENÇ İLE ALKOL ALMAYA BAŞLADI

Yeni Asır'da yer alan habere göre; Konak ilçesine bağlı Alsancak semtindeki Bornova Sokağı'nda işlenen vahşi cinayet, 5 Nisan Cuma gecesi saat 02.00'da bir bar önünde yaşandı. Ruhsat sorunlarından dolayı aylardır mühürlü olan barın işletmeciliğini yapan Hasan Yücel, iddiaya göre mekanında garson olarak çalışan ve aynı zamanda korumalığını yapan Mustafa Demir'i de yanında götürerek arkadaşları ile birlikte alkol almaya başladı.

Bar İşletmecisinin Döverek Öldürdüğü Gencin Cinayetten Önce Söylediği Sözler Tüyler Ürpertti

"ÖL O ZAMAN DİYEREK DÖVMEYE BAŞLADI"

Mustafa Demir bir yandan alkol alıp, bir yandan da cep telefonuna gelen aramaları yanıtlarken, patronu Yücel aşırı derece aldıkları alkolün de etkisi ile bir anda sinirlendi. Yücel, "Kapat artık şu telefonu. Sen ne biçim korumasın? Bir kere sen benimle aynı masada niye içiyorsun? Senin beni koruman gerekmiyor mu?" diyerek tepki gösterdi. Aralarında ağabey kardeş ilişkisi olduğu öğrenilen Demir iddiaya göre "Abi gözünü seveyim bak. Böyle konuşma. Ben senin için ölürüm" yanıtını verdi. Hasan Yücel de bunun üzerine "Öl o zaman lan" diyerek Mustafa Demir'i tekme tokat dövmeye başladı.

Bar İşletmecisinin Döverek Öldürdüğü Gencin Cinayetten Önce Söylediği Sözler Tüyler Ürpertti

KANLAR İÇİNDE KALDI

Mekanda başlayan tartışma kavgaya dönüşerek sokağa taştı. Kavga sırasında Yücel'in demir çubuk kullandığı iddia edildi. Arbede sırasında düşen ve başını kaldırım taşına çarptığı öne sürülen Demir yerde kanlar içinde kalırken, patronu Yücel talihsiz gence yerde birkaç tekme daha attı.

Bar İşletmecisinin Döverek Öldürdüğü Gencin Cinayetten Önce Söylediği Sözler Tüyler Ürpertti

KATİL ZANLISI HER YERDE ARANIYOR

Çevredekiler, bilincini kaybeden ve yerde kanlar içinde yatan Demir için olay yerine ambulans çağırırken, talihsiz gencin hareketsiz halde yattığını fark eden Yücel paniğe kapılarak olay yerinden kaçtı. Demir'in cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, Yücel'in yakalanması için çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Demir İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (55)

k:

şerefsiz çakma kabadıylar

36
0
yanıtYanıtla
ESER:

İÇKİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR.

32
1
yanıtYanıtla
DOKTOR BU NE?:

Hiç de anası babası filan değil. Bodrum gibi bir yerde oturuyorum. Yazın turizm zamanında bazen bir gecede 500. 000 kişinin aynı anda içtiğini ve tek bir vukuat çıkmadığını bilirim. Değil cinayet koskoca yaz boyunca kavga bile tek tük olur. Demek ki neymiş, içki sizde olmayan bir şeyi ortaya çıkarmaz. Sizin içiniz kötüyse ve cinayete meyilli iseniz onu açığa çıkarır. İnsanlar kendi içlerinde olanı bırakıp içkiye laf atmasınlar. Ağzıyla değil başka tarafıyla içenler, zaten içmesin.

yanıt2
yanıt3
Altug:

Bodrumda icki icilyormus sorun cikmiyormus. . Birader ickiyi su ayet sebebiyle icmiyor Allaha samimi inanlar: Maide Suresi, 90: Ey iman edenler, içki, kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak şeytanın işlerinden olan pisliklerdir. Öyleyse bun(lar)dan kaçının; umulur ki kurtuluşa erersiniz. O yuzden saf aciklamalar getirerek ickiyi legal temiz birseymis gibi gostermeye calisma. . Kaldi ki dunyanin en sifali seyi alkol olsaydi Allah icme diyorsa icmeyiz biz. . Sen git ficiyla ic, dinde zorlama yok

yanıt2
yanıt2
Demir:

Ben ölen gencin akrabasıyım izmiri okadar öven insanlar gözlerinin önünde katlettiler çocuğu biride dur ayıralım demiyor polisi aramiyor izmir insanlık dye bisey yok ölen mustafa Bnim kuzenim mardinli yanında çalıştığı izmirli insan müsveddesi adam alkollü ama korumalık yapan içkili değildi bilip bilmeden yorumlar yapıyorsunuz ölen bir insan bir can doğu diyorsunuz ya doğudaki i sanlarda komşuluk var yabancı biri bile olsa döner yardim eder ayırır polisi arar sizin itiraflarda komşuluk nedir bilinmez düşene bi tekme de ordaki insanlar vuruyor şu din dil ırk ayrımı yapacağınıza doğulu batılı dye ayıracağınız biraz insanlık öğrenin bu dünyanın ahireti de var unutmayın dün mustafanin annesinin feryadını görseydiniz o kanlı elbiseleri annesine verdikleri zaman annenin acısını düşünün

26
5
yanıtYanıtla
Birisi:

Akrabası değilsin yalan. İkincisi öldüren de ölen de Mardinli. . Facebookta bak görürsün hasan yücel diye memleketi Mardin diye yazıyor zaten. Boş yapma algı yaratma.

yanıt9
yanıt1
üzgün:

başınız sağolsun. Allah sabır versin. ben kendi adıma çok üzüldüm.

yanıt3
yanıt0
Murat:

Yine izmir neden sasirmadim acaba

10
20
yanıtYanıtla
TEK ÇARE İSLAM:

Hadîs-i şerifte buyurulur:“Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz, nasıl ölürseniz öyle dirilirsiniz!. . ” (Münâvî, Feyzü’l-Kadîr, V, 663)

20
6
yanıtYanıtla
Emele batmani:

Gene meseleyi dine bağladin...Ben müsluman deyilim Alkol da içiyorum sorun de olmuyor

yanıt1
yanıt3
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title