Haberler

Aşkta Kazandı, İşte Kaybetti! Alişan'ın Yeni Dizisi Ekranlara 4 Bölüm Dayanabildi

Güncelleme:

Alişan'ın aşkı bulduğu dizi Dostlar Mahallesi, reytinglerde istediği başarıyı yakalayamayınca final kararı aldı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Dostlar Mahallesi dizisi, Zeynep Eronat, Ersin Korkut, Hande Katipoğlu, Buse Varol, Turan Özdemir ve İnan Ulaş Torun gibi güçlü oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkat çekmişti. Ancak dizi ekranlara 4 bölüm dayanabildi.

DİZİ TUTMASA DA ALİŞAN AŞKI BULDU

Nişantaşı'nda gazetecilerle karşılaşan Alişan, "Revize edilen 5. bölümü bekliyoruz" derken Çağla Şıkel ise "Reytingler iyi değil ama yapacak bir şey yok. Kısmet" yorumunu yapmıştı. Ancak geçen cumartesi dizinin ekrana gelen üçüncü bölümünün reytingleri kötü çıkınca 4. bölümde final kararı alındı. Dostlar Mahallesi dizisinden geriye sette başlayan Alişan ve Buse Varol aşkı kaldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zeynep Eronat Buse Varol Kanal D Alişan TV Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

corci:

2018 yılında hala dandik dizilerle rating yapacaklar he, geçin ya. çiçek taksi çakması diziyi kim ne yapsın aslı varken. Alişah kim ki dizi çektiriliyor bu kadar tiyatro oyuncusu iş bulamazken.

17
0
yanıtYanıtla
isimsiz:

bu dizi başladı mı başladığından bile haberim olmadı :)

10
0
yanıtYanıtla
Kesinlikle:

Zaten dizi akasya durağının aynısıydı tutmaması normal artık salak dizilere yer yok ??

7
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çiçek taksi cennet mahallesi roman mahallesi dostlar mahallesi halbuki bizim mahalle kültürümüzle uzaktan alakası yok. . Yapmacık sıradan kopyadan ibaret. .

7
0
yanıtYanıtla
ünal özer:

milletin değerleriyle dalga geçen dizilerde boy gösterip ün kazandılar , işte o eskidendi, sanatın olacak emek sarfedeceksin ve en önemlisi milleti aptal yerine koyup değerleriyle dalga geçmeyeceksin. Ne mi olur bu nitelikleri taşımazsan, aha da böyle olur dizi 1 bölüm yayınların mal gibi kalırsın ortada.

5
0
yanıtYanıtla
Osmanlı:

Bu kıroları kim izler anlamadım bu

4
0
yanıtYanıtla
Mustafa:

Zaten Amatör takimiydi küme düstüler

2
0
yanıtYanıtla
12345:

bu saçma salak gereksiz dizi için isimsizler i harcayan kanalın . . . . . . alişan ve çağlanın olduğu çiçek taksi -akasya durağı çakması bi dizisinin tutacağına inanan kanalın. . . reytingleri garantilemek için yılların abazası alişana a bi sevgili yaptınız ama olmadı be. bunları seviştirseniz yine olmaz cennet mahallesi gibi dizide görmekten sıkıldığımız alişan-çağla ikilisi yine var millet breaking bead-the walking dead yapar siz halen taksi maceraları içinde uğraşıyorsunuz

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

Cennet mahallesine uymaz ama cennet mahallesindede çok mantık hatası vardı hep bi halt bunların başına geliyodu devamlı

0
0
yanıtYanıtla
Yusuf:

Cennet mahallesi değildi o şeytan mahallesi hep islamla dalga geçildi orda bunu vijdanı olan herkes anlar

yanıt2
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title