Haberler

Adana'da Aile Faciası: 3 Ölü, 1 Yaralı

Güncelleme:

Adana'da otomobilin dereye uçması sonucu aynı aileden 3 kişi hayatını kaybederken, bir kişide ağır yaralandı.

Adana'da otomobilin dereye devrilmesi sonucu aynı aileden 3 kişi öldü, bir kişi yaralandı.

AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Ahmet Kelleci (45) idaresindeki 40 AJ 145 plakalı otomobil, Merkez Yüreğir ilçesi Karacaoğlan Mahallesi'nde yol kenarındaki dereye devrildi. Deredeki otomobili fark eden çevredekiler, sürücü ile eşi Solmaz (30) ve çocukları Mehmet Efe (7) ve Ecrin Kelleci'yi (5) araçtan çıkardı.

Adana'da Aile Faciası: 3 Ölü, 1 Yaralı

DEREDE ARAMA BAŞLATILDI

Kaza yerine çağrılan sağlık ekipleri, sürücü ve oğlu Mehmet Efe'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralanan Solmaz Kelleci ve kızı Ecrin ise ambulansla özel hastaneye kaldırıldı. Ecrin Kelleci, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Can-Kur ekipleri, otomobilin çıkarıldığı derede kayıp kişi olma ihtimaline karşı arama yaptı.

Adana'da Aile Faciası: 3 Ölü, 1 Yaralı

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (9)

GRBMRZ SİVEREK:

ilyas adlı yorumcu.ya yalan söylüyor zengin değilsin ya araba kullanmayı bilmiyorsun yada hastalıklı derecede cimrisin.arabası olan adam kanatlı adam

4
4
yanıtYanıtla
Soruyorum:

Arabalar katil mi. İmha edilmeli mi?

6
1
yanıtYanıtla
sakin ol şampi:

evet bende jony sins im

yanıt0
yanıt0
X-MEN:

KORUYUCU VE EMNIYET ÖNLEMLERINI ALMADAN SÜRAT YAPACAK SEKILDE BU YOLLARI YAPMAK SADECE BIZIM ÜLKEMIZE MAHSUS EGER BU SEKILDE YAPACAKSANIZ BIRAKIN TOPRAK VEYA STABILIZE KALSIN EN AZINDAN MILLET YAVAS VE DIKKATLI GIDER CANLARIMIZ YANMAZ

4
0
yanıtYanıtla
Thranduil:

Yavaş gidin be. Belkide yavaş gittin bilemiyorum ama sebep göremiyorum ya yazıktır.

1
3
yanıtYanıtla
X-MEN:

YOLA DIKIZ NE BARIYER NE YOLU SINIRLAYAN REFLEKTÖR VAR AYRICA DÜZ YOLDA SOLLAMA YASAGI DÜZ CIZGI BÖYLE KORUYUCU ÖNLEMI OLMAYAN BIR YOLDA BIRAK SÜRATI DIREKSIYON HAKIMIYETINI ÖN LASTIGIN PATLASA DAHI SONU FACIA AYRICA YOL KENARININ MICIRLI VE MEYILLI OLMASINDAN DOLAYI SERT VE ANI BIR FRENDE ARACIN SAVRULMAMASI MUCIZE OLUR BUNU 63 YASINDA 40 YILI ASKIN BIR SÜREDIR UZUN YOL SÜRÜCÜSÜ OLARAK TECRÜBE VE SAHIT OLDUKLARIMA DAYANARAK YAZIYORUM

3
0
yanıtYanıtla
vatansever:

Allahım sabır versin cok acı bi anne sağ kurtulmuş eşi oğlu ve kızı hayatını kaybetmiş gelde o anneye bunu söyle ne kadar zor bir durum oyy oyy. Rabbim sen insanımızı görünür görünmez kazalardan muhafaza eyle böyle acılar yaşatma Allahım sen koruyan ve esirgeyensin burda yola mutlaka bariyer ve uyarı levhaları konulmalı çünkü hemen yolun yanı dere ve gidiş-geliş bir yol bir ailemizi kaybettik onlar bizim insanımız üzülmemek elde değil. Yitip giden canlar olmasın önlem alınsın böyle yerlerde

1
0
yanıtYanıtla
tayfun:

Adana''da otomobilin dereye uçması sonucu;arabalar bugünkü teknoloji ile uçmaz, olan size olur, uçmaz kardeşim 160, la giderken o hisse kapılırsın ama yerdedir, uçmaz.

0
0
yanıtYanıtla
tayfun:

ölen için değil genel yazıyorum, ALLAH onlara RAHMET eylesin, trafik canavarı senin içinde arabaya binen hulk oluyor. arabanın gücünü kendi gücü sanıyor. 20 yıldır hiç kaza yapmadım, sebebi, daima acemi sürüyorum, hiç ustayım havasına kapılmadım. hep dikkat hep dikkat.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title