Haberler

Acun Ilıcalı, Kızına Doğum Günü Hediyesi Olarak 900 Bin TL'lik Cip Aldı

Güncelleme:

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı, 28. yaşına girdi. Acun, kızına doğum günü partisi verip 900 bin TL'lik cip hediye etti.

TV8 kanalı sahibi Acun Ilıcalı, ilk eşi Seda Başbuğ'dan olan kızı Banu Ilıcalı'ya doğum gününde büyük bir sürpriz yaptı. 28 yaşına giren kızına cip hediye etti.

BANU MUTLULUKTAN HAVALARA UÇTU

Ailesine karşı bonkörlüğüyle bilinen Acun Ilıcalı, aylar öncesinden siparişini verdiği 2018 model cipe 900 bin TL ödedi. Mutluluktan havalara uçan Banu Ilıcalı, babasını da yanına alarak yeni cipiyle tur attı. Ünlü televizyoncu kızıyla fotoğrafını Instagram'da paylaşarak altına şu notu düştü: "Hep böyle gülümseyeceğin nice mutlu yılların olsun ve hep beraber kutlayalım."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Alparslan Türkeş Acun Ilıcalı Magazin Haberler

500

Yorumlar (146)

HUMAN:

ADAMIN PARASI VAR İSTERSE KIZINA 15 MİLYONLUK HEDİYE ALIR HERKES İMKANI KADAR 10 TL HEDİYE DE ALIR BABA FARK EDER Mİ ? GÖZ ÖNÜNDE OLDUKLARI İÇİN MEDYAYA YANSIYOR KÖTÜ YORUM YAPMAYIN. . ALLAH HERKESE HAYIRLI BOL KAZANÇ NASİP ETSİN. .

35
3
yanıtYanıtla
Adalet:

Bir tarafta evine ekmek götürmeye çalışanlar.Bir tarfta 900 binlik araç alanlar. Adalet sadece bir bayan ismi.

19
2
yanıtYanıtla
TC SEVDALISI:

Yazın 23 Yaşındayım 14 yaşımdan beri çalışıyorum daha tofaş alamadım. Allah kaza vermesin ne diyelim.

18
0
yanıtYanıtla
murat 124 verelim kardeş:

3 bin tl

yanıt1
yanıt0
10 ŞUBAT 2018 SURVİVOR TV8''de:

yorumları okuyorumda kimi asgari ücret kimide fakir edebiyatı yapıyor sizlerin işiniz yok mu şuna bak asgari ücretli geçinemiyorum diyor ama ne hikmetse cebin, de Enn az 3, 500 tL son sistem cep telefonu ile dolaşıyor fakirim diyor bindiği araba yüz bin tL üstü işim yok diyor oturduğu ev iki yüz bin tL üstü bu ne iş böyle yok on yıldır yok yirmi yıldır çalışıyorum benim arabam yok sizlerin alın terinizi Acun abi mi yedi veya yanında çalıştığınız, da HAKKINIZI MI yedi hadi hadi herkes kendi işine

10
7
yanıtYanıtla
D:

LAN ACUN SANA PARAMI VERİYO LAN NE OLUYO LAN SEN BABANI BÖYLE SEVMİYOSUNDUR KESİN HA

yanıt0
yanıt5
10 ŞUBAT 2018 SURVİVOR TV8''''DE:

SALAKLIĞIN LÜZUMU yok maddi ile manevi şeyler farklıdır herkes ailesini büyüklerini sever benim kızdığım nokta ya Acun abinin geçmişini bilmeden bel altı yorumlar yazılması bu insan devletimize vergisini kuruşuna kadar ödüyor mu ödüyor yardımlarda bulunuyor mu bulunuyor sosyal projelerde yer alıyor mu alıyor eeeee sizlerin derdi ne o zaman sizler gidin kendisine milyon dolarlık REZİDANS özel jet uçak alanlara laf edin ya SİZE NE BİZE NE kimin parasını almış''da vermemiş yada kimin canını yakmış

yanıt0
yanıt0
Fernandes:

böyle insanlar oldukça fakirler hep aç kalacak . . . sorguluyorum 900 bin nedir ya düşün o parayla kaç evsiz doyar kaç insanın hayır duasını alırsın . . . yazık acun senide kaybettik.

7
10
yanıtYanıtla
HARAM-ZEDE:

ÇOK LAF YALANSIZ ÇOK MAL HARAMSIZ OLMAZ

14
2
yanıtYanıtla
Nonsferatu:

Televole lerle milleti uyuttular şimdi mal mülk şöhret sahibi oldular halen daha doymadılar uyutmaya devam ediyorlar

4
11
yanıtYanıtla
Tüm 146 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title