Haberler

    Batı Avrupa'da 37 gün sonra ilk spor organizasyonu, Tennis Point Hazırlık Turnuvası'yla başladı

    Güncelleme:

    Belarus Premier Ligi devam ededursun, koronavirüs nedeniyle kepenk kapayan Batı Avrupa'da 37 gün sonra ilk profesyonel spor organizasyonu Almanya'nın Hohr-Grenzhausen kasabasında gerçekleştirildi. Bir akademi sahasında 8 sporcunun katılımıyla yapılan Tennis Point Hazırlık Turnuvası'nda tüm salgın önlemleri mevcut: Tribünde seyirci, sahada top toplayıcı çocuk yok, sporcuların el sıkışması yasak, tüm kameralar ise uzaktan kumanda ile yönetiliyor. Turnuvada ünlü isimler yok. Katılanların tamamı, erkekler dünya sıralamasında 100 ila 300. basamaklar arasında yer alan ve Almanya'da yaşayan profesyonel tenisçiler. Benzer bir turnuva bu ay Serena Williams'ın antrenörü Patrick Mouratoglou'nun Fransa/ Nice'teki akademisinde de yapılacak.

    WILLIAMS KARDEŞLER FUTBOLCULARA KARŞI

    Sanal turnuvalar ünlü sporcular arasında da giderek popülerleşiyor. Örneğin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen sanal Madrid Açık'ta şampiyon, İngiliz Andy Murray oldu. Kadın tenisinin başarılı isimleri Serena Williams, Venus Williams ve Naomi Osaka da yarın, hayır için gerçekleştirilecek olan bir sanal turnuvada mücadele edecek. NFL yıldızları DeAndre Hopkins ve Ryan Tannehill'in de yer alacağı 'Stay at Home Slam' (Evde Kal Şampiyonası) Nintendo Switch'te Mario Tennis Aces oyunu üstünden yapılacak.

    Batı Avrupa'da 37 gün sonra ilk spor organizasyonu, Tennis Point Hazırlık Turnuvası'yla başladı

    GANYAN BAYİLERİNDE KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ

    Kovid-19 önlemleri kapsamında, Türkiye Jokey Kulübü'nün direktifleri doğrultusunda, at yarışları yeniden başladığında bayilerin içine yarışseverlerin girişi engellenecek. Yarışseverler kupon ve para alış verişini bayilerin kapılarına monte edilen separatörlerde açılan pencereden yapacak. Koronavirüs ile mücadele sürecinde oyunlar bu şekilde oynanacak. Bayi önündeki yarışseverlerin sosyal mesafe kuralına uyması da yine bayiler tarafından sağlanacak.

    İTALYA FUTBOLA "DEVAM" DEDİ

    İtalya 1. Futbol Ligi'nde (Serie A) mücadele eden takımlar ve ligin yöneticileri, 2019-20 sezonunun tamamlanması konusundaki isteğini ve hükümetle iş birliğine gitmeyi oybirliğiyle onayladı. Serie A yönetimi, hükümet ve uzmanlar, ligin yeniden başlaması için uygun koşullar olup olmadığının tespiti için bir çalışma gerçekleştirecek. İngiltere Premier Lig kulüpleri de sezonun tamamlanması yönündeki görüşlerini yineledi. Premier Lig'den yapılan açıklamada, karşılaşmaların, futbolcuların ve teknik heyetlerin görüşleri de alınarak, sadece hükümetin yönlendirmesi sonucu başlayabileceği kaydedildi.

    "MAÇLAR BAŞLASIN, FUTBOLCULAR ÖLMEZ"

    Ülkesinde 5 bini aşkın kişinin koronavirüs nedeniyle ölmesi sonrası "Ne olmuş yani, üzgünüm mucize yaratamam" diyen ve büyük tepki geçen Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro ilginç bir çıkışa daha imza attı. Bolsonaro "Futbol sektöründe birçok kişi karşılaşmaların tekrar başlamasına sıcak bakıyor çünkü işsizlik kulüplerin de kapılarını çalıyor. Virüse yakalanan futbolcuların ölme ihtimali düşük, çünkü fiziksel durumları iyi. Onlar sporcu" diyerek futbol maçlarının başlatılması gerektiğini dile getirdi. Bolsonaro, sağlık bakanının önümüzdeki günlerde maçların seyircisiz başlamasını önerecek bir açıklama yayınlayacağını, bununla beraber bazı futbolcuların isteksiz olabileceğini belirtti.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Koronavirüs Almanya Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title