Haberler

VAR nasıl kaçırır? Podence'den Ferdi'ye çirkin hareket

Güncelleme:

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında sahasında Olympiakos ile kozlarını paylaştı. Yunan ekibinde forma giyen Daniel Podence, Ferdi Kadıoğlu ile yaşadığı ikili mücadele sonrasında milli yıldıza yaptığı hareketle maça damga vurdu. Portekizli futbolcunun bu hareketi, hem orta hakemin hem de VAR hakemlerinin gözünden kaçtı.

İlk maçta rakibine 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Olympiakos'u konuk etti. Sarı-lacivertliler, karşılaşmanın ilk yarısını 11. dakikada İrfan Can Kahveci'nin golüyle 1-0 önde tamamladı.

FERDİ'YE ÇİRKİN HAREKET

Olympiakoslu futbolcu Daniel Podence, Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu ile yaşadığı ikili mücadele sonraında milli yıldıza yaptığı hareketle maça damga vurdu. 28 yaşındaki oyuncu, yerde kalan Ferdi'ye orta parmağını gösterdi.

İşte o an;

VAR nasıl kaçırır? Podence'den Ferdi'ye çirkin hareketGörüntü: TV 8

HAKEMLER GÖZDEN KAÇIRDI

Karşılaşmada düdük çalan Alman hakem Tobias Stieler başta olmak üzere yardımcılar ve VAR hakemler, Pondence'in Ferdiye yaptığı bu hareketi gözden kaçırdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi Ferdi Kadıoğlu Olympiacos Fenerbahçe Konferans Kadıoğlu 3.Sayfa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (20)

Veysel null:

podenceyi bilmiyorum ama şöyle ki FB Olympiakos maçında lk yarı nın sonundaki szymanski nin penaltı beklediği pozisyonda hakem penaltı vermedi ve doğru karar idi. Yemin ediyorum ki aynı pozisyon süper ligde olsa Türk hakemi VAR sistemini bile umursamadan direkt penaltı verirdi... Haksızlık yapardı...

47
49
yanıtYanıtla
İnsan Doktoru:

Her yere aynı yorumu yapmaktan bıkmadın mı niye fb yi bu kadar takip ediyorsun. Küçük takımları niye takip ediyorsunuz siz büyük gs taraftarları. Gidin Prag dan yediğiniz golleri izleyin siz böyle küçük şeylerle uğraşmayın…

yanıt36
yanıt37
Ahmetcan null:

beni Türk hakemlerine emanet edin, Fenevbohce)))))

19
12
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

AFERİN AHMETCAN MAL (ULTRA CİNCONLU)

yanıt5
yanıt6
yaşar kartal:

Veysel haktan bahsediyorsun ya madem, hakemler tarafundan kollandığını iddaa ettiğin takım ondamı 10 yıldır şampiyon olamıyor, bu 10 yılda kim en çok şampiyon oldu, bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum bu ülkede her zaman en çok kollanan takım Galatasaray olmuştur..

18
10
yanıtYanıtla
muro baba:

Fb hakem kollamasina rağmen olamıyor maalesef bu kadar beceriksiz

yanıt6
yanıt5
Veysel null:

yaşar efendi FB hiç en üstün kadroyu kuramadı ki. hep ondan daha üstün kadro kuruldu bu yüzden yıllardır şampiyon olamıyor. mesela bu sene kurduğu kadroyu iki sene önce kursaydı Trabzonspor değil FB şampiyon olurdu. bu kadar mı aklınız ermiyor bu işlere?

yanıt1
yanıt5
Posoflu Almanya:

zaten konu o hakemlerin yardimlarina ramen sampiyon olamiyor fener. gecen seneler bitime iki hafta kala sivasa evinde yenilmisti fener ayni hafta gs ve bjk hakem hatalari ile puan kaybetti. fener yense sampiyon olacakti onu bile yapamadi.

yanıt0
yanıt0
Hozan Avyuzen:

İlk yarı fb gölden sonra pozisyonu yok resmen. 2.ci yarı iyi başladı ama sonuç gözler önünde. İlk maçta saçma sapan hatalardan 2 gol yediler fb Yunan’da daha güzel bir futbol sergiledi ama maalesef. Bir gs olarak üzüldüm şimdi derler ne diye destekleniyorsun fb ben Avrupa maçlarında her zaman Türk yakınlarını desteklerim kimse kusura bakmasın lütfen.

21
2
yanıtYanıtla
Kemal Tankut:

hakemleri bırakalım fener beceremiyo tff ye atıp savuracagina bu maça odaklanması türü atlamistik hafta ya süper ligde 7 0 yense nolcak Avrupa'daki başarı yokk

14
4
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title