Haberler

    Van Gaal: Mourinho Beni Kıskanıyor

    Hollandalı çalıştırıcı, Portekizli meslektaşı ile aralarında geçen espirili diyaloğu anlattı.

    Manchester United ile resmi sözleşme imzalayan Louis van Gaal, eski asistanı Jose Mourinho #39;nun kendisini kıskandığını açıkladı.

    Van Gaal, Ajax, Barcelona ve Bayern Münih #39;te önemli başarılara imza attıktan sonra önümüzdeki sezondan itibaren Manchester United #39;ı çalıştıracak. Jose Mourinho #39;nun da ismi Sir Alex Ferguson emekliliğini açıkladıktan sonra Kırmızı Şeytanlar ile anılmışama Manchester United takımın başına David Moyes #39;u getirmeye karar vermişti.

    RTL #39;ye açıklamalarda bulunan Louis van Gaal, Portekizli çalıştırıcı ile aralarında geçen espirili diyaloğu quot;Jose Mourinho, yeni işim resmileştikten sonra bana ilk mesaj atan kişilerden biri. Beni tebrik etti ve CV #39;imi kısakndığını söyledi. quot; şeklinde aktardı.

    62 yaşındaki çalıştırıcı, artık yönetimde görev alan Sir Alex Ferguson ile de aralarında bir sorun olmayacağını düşündüğünü söyleyerek quot;Daha önce bir kaç defa birlikte içmiştik. Sanırım bunu tekrarlarız. Onun baskısının benim için bir problem olacağını düşünmüyorum. Ama ben kendi üzerimde zaten gerekli baskıyı kuruyorum. Bir an önce Manchester United #39;ı alışık olduğu seviyeye getirmeliyiz. Herkes benden bunu ilk sezonumda bekleyebilir. Ancak bunu bekleyip görmek zorundayız. Sonuçta sadece bir takım şampiyon olabiliyor. quot; ifadelerini kullandı.

    quot;2002 #39;DE DE GELİYORDUM quot;

    Van Gaal, Dutch TV #39;ye verdiği demeçte ise Manchester United #39;ın kendisiyle 2002 yılında da ilgilendiğini belirtti. Hollandalı çalıştırıcı, quot;Ben Bayern Münih #39;te görev almak için her hangi bir girişimde bulunmamıştım. Onlar beni istedi. Aynı durum Manchester United için de geçerli. Bu kariyerim açısından furur verici bir durum. Sir Alex Ferguson, 2002 yılında da emekli olma kararı almıştı. O zaman da takımın başına geçmem gündeme gelmişti. Ama sonra Ferguson geri döndü. quot; dedi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Manchester United Louis van Gaal Jose Mourinho Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title