Haberler

Vali Baruş Tribünden Destek Verdi

Ampute Futbol Süper Ligi'nin 6.haftasında Malatya Büyükşehir Belediyespor ile TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü arasında oynanan müsabakayı Malatya Valisi Aydın Baruş da tribünden takip etti.

Ampute Futbol Süper Ligi'nin 6.haftasında Malatya Büyükşehir Belediyespor ile TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü arasında oynanan müsabakayı Malatya Valisi Aydın Baruş da tribünden takip etti.

Müsabakayı Malatya Büyükşehir Belediyespor 7- 0 kaybetti. İyi bir futbolsever olduğu öğrenilen Vali Baruş, müsabakayı heyecanlı gözlerle izledi. Müsabaka sonrası açıklamalarda bulunan TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü'nün kaptanı Osman Çakmak, "Rakip takımı mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Bizimde yıllardan beri şampiyonluk hedefimiz var, olmadı ilk iki üç içerisinde bitirmek. Eğer topluma bir birey kazandırabiliyorsak ne mutlu bize parolamızla devam edeceğiz. Beni bugün aldığımız galibiyetten çok Malatya'da böyle bir tesisin olması mutlu etti" dedi. TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü'nün oyuncusu Bülent Çetin ise iyi hazırlanarak Malatya'ya geldiklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Ankara'da hava şartları kötüydü ama yine de iyi hazırlandık. İyi de bir çıkış yakaladık. 6 hafta 5 galibiyet, 1 mağlubiyet. İnşallah böyle devam edip sezon sonu ipi göğüslemek istiyoruz."

Malatya Büyükşehir Belediyespor'un kalecisi Selim Karadağ ise "Gücümüzü biliyorduk, kapalı oynamaya çalıştık ama rakip bizden gayet iyi bir takım. Bu şekilde götürebildiğimiz kadar götürmeye çalıştık ama rakibimiz kazandı. Biz biraz daha altlarda mücadele veriyoruz. Gücümüzü bilerek devam edeceğiz. Önümüzdeki maçlarda iyi sonuçlar alarak, ilimizi temsil edeceğiz" diye konuştu.

Daha sonra ise hatıra fotoğrafı çekildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Malatya TSK Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title