Haberler

Uzun Yaşam Şehri Nazilli'de yeni bir lezzet konsepti doğdu

Güncelleme:

Uğur Entegre'nin Nazilli'nin keyfini yerine getirecek iki markası; bölgenin en büyük kuruyemiş marketi Ufresh ve bölge meyvelerini çikolatayla buluşturup misafirlerine sunan kafe markası Chocolate 333 uzun çalışmaların ardından ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Uğur Entegre'nin Nazilli'nin keyfini yerine getirecek iki markası; bölgenin en büyük kuruyemiş marketi Ufresh ve bölge meyvelerini çikolatayla buluşturup misafirlerine sunan kafe markası Chocolate 333 uzun çalışmaların ardından ziyaretçilerine kapılarını açtı. Aynı zamanda mağaza içinde bulunan Su Üstünde markası ile birbirinden değerli vintage ürünler, hediyelik eşyalar, gemi maketleri, tablolar, gemi sökümden çıkarılan değerli ürünler ve denizcilik ürünlerine dair her şey, sergilenip satılıyor.

Taze gıda koruma ve saklama konusunda Türkiye'nin akıllara ilk gelen markalarından birisi olan Uğur Entegre Gıda'nın uzun süredir üzerinde çalıştığı projesi Nazilli'de 2 markanın bir arada yer aldığı ilk mağazası açılarak hayata geçirildi. Aydın-Denizli Karayolu üzerinde Nazilli Merkez'de bulunan mağazada eşsiz lezzetlerle hem yöre halkı hem de yoldan geçenlerle buluşuyor.

Uğur Entegre'nin hayatın rutin akışına bir soluk getirmek için tasarladığı markalarla lezzet deneyimini başka bir noktaya getirmeyi hedeflediğini belirten Mağaza Müdürü Okan Akbaş, "UFRESH ve Chocolate 333'ün ana hedefi hayatın yoğun koşuşturmacasında kişilerin kendisine ayırdığı o dar vakitlerde anın tadını sonuna kadar yaşayabilmesidir. Mağazanın içine atılan ilk adımda önce atmosferiyle ve mis gibi kavrulmuş kuruyemiş ve sıcacık kahvenin kokusuyla misafirlerimizi günlük telaşeden uzaklaştırmayı hedefliyoruz. Yaşayan mağaza konsepti ile Ufresh'i vazgeçilmez bir ziyaret noktası haline getiriyoruz" dedi.

Mağazada oluşturulan 'Su Üstünde' köşesi ile ilgili de bilgi veren Mağaza Müdürü Okan Akbaş, "7'den 70'e herkesin seveceği deniz hayatının yelpazesi ile deniz tutkunlarına, antika meraklılarına ve dekoratif ürün arayan herkese hitap eden birikimin ürünlerini müşterilerin beğenisine sunuyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Denizcilik Türkiye Nazilli Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Muhsin Şentürk kimdir? Yargıtay Muhsin Şentürk neden çekildi? 2 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar? Halkbank, Akbank, Yapı Kredi, Garanti Bankası faiz getirisi! TAM ATM nedir, ücretsiz mi? TAM ATM'de hangi bankalar var, özel bankalar var mı? 12 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Mayıs burç yorumları nedir? Cihan Çanak kimdir? Cihan Çanak kaç yaşında, mevkiisi ne, hangi takımda oynuyor? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 11 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Galatasaray kombineleri bitti mi? 2024-2025 sezonu kombine satışları devam ediyor mu? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2. eleme adayı kim oldu? 10 Mayıs Cuma Survivor potaya kim gitti? Survivor kim kazandı? 10 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Nafile Namazları Camide mi Yoksa Evde mi Kılmak Daha Faziletlidir?
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title