Haberler

Uşak Üniversitesi'nde Mezuniyet Sevinci

Uşak Üniversitesi'nden 2007-2008 Eğitim ve Öğretim Yılında Mezun Olan Öğrenciler İçin Mezuniyet Töreni ve Konser Düzenlendi.

Uşak Üniversitesi'nden 2007-2008 eğitim ve öğretim yılında mezun olan öğrenciler için mezuniyet töreni ve konser düzenlendi.

Uşak Üniversitesi'ne bağlı Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Meslek Yüksek Okulları öğrencileri, 1 Eylül Stadyumu'nda düzenlenen mezuniyet töreninde diplomalarını aldı. Mezuniyet töreninin ardından üniversiteliler Işın Karaca konseriyle coştu.

Mezuniyet törenine, Uşak Vali Yardımcıları Şükrü Yıldırım ve Ertuğ Şevket Aksoy, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mehmet Ruhi Candan, Rektör Prof. Dr. Adnan Şişman, Emniyet Müdürü Cafer Şahin, fakülte dekanları, öğretim üyeleri, öğrenciler ile velileri katıldı. Mezuniyet töreninde birincilikle mezun olan öğrencilere Rektör Adnan Şişman ve diğer protokol üyelerince çeşitli hediyeler verildi.

Mezuniyet töreninde Rektör Prof. Dr. Adnan Şişman, 2007-2008 öğretim yılında 190 öğretim görevlisiyle 7 bin 775 öğrenci mevcutlu Uşak il ve ilçelerindeki fakülte ve yüksekokullarda başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi. Şişman, "Uşak'taki birimlerimizde 1997'den günümüze kadar 13 bin 411 öğrenci mezun oldu. Bu yıl ise 26'sı lisans ve 14'ü ön lisans olmak üzere 2 bin 600 öğrencimizi mezun ediyoruz. Uşak Üniversitesi aracı akıl olan bir kurumun adı olmaya adaydır. Bu çerçevede aklı rehber edinen üniversitemizin temel amacı ilk etapta bilimsel bilgi üretmektir. Üretilen bilginin pratiğe dönüşümü bu amacın ikinci ve esas sürecidir.17 Mart 2006 tarihinde kurulan üniversitemiz hızla büyümeye devam ederken 20 yıllık hedeflerini şimdiden belirmeyip 2025 yılına kadar iletişim, tıp, diş hekimliği, eczacılık gibi 9 fakülte 7 yüksek okul ile 26 bin öğrenci hedeflemektedir. Bu haliyle yeni kurulan 32 üniversite arasında ilk sıralarda olan yerini Türkiye'deki ve dünyadaki tüm üniversiteler arasında en iyi yerde tutmayı hedeflemektedir. Rektör olarak atandıktan sonra Güzel Sanatlar Fakültesi, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi, Dericilik Araştırma-Geliştirme ve Uygulama Merkezi, AB Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, Beden Eğitim ve Spor Bölümü, Enformatik Bölümü, Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü'nü açtık. " dedi.

Tören sonrası mezun olan öğrenciler büyük bir mutluluk yaşarken, birlikte kep fırlattı. Mezuniyet töreninin ardından öğrenciler ve aileleri Işın Karaca konseriyle coşkulu anlar yaşadı.

(KY) 30.05.2008 20:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title