Haberler

Ünye'de Emitt Hazırlığı

Ünye'de EMİTT hazırlığıORDU - Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, EMİTT Turizm Fuarı öncesi turizmcilerle bir araya geldi.

Ünye'de EMİTT hazırlığı

ORDU - Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, EMİTT Turizm Fuarı öncesi turizmcilerle bir araya geldi.

Her yıl Ocak ayının 25-28 tarihleri arasından gerçekleştirilen dünyanın en büyük 4.turizm fuarı olan EMİTT İstanbul Fuarı'na Ünye Belediyesi bu yıl ikinci kez katılıyor.

Geçen yıl gerçekleştirilen fuara katılan Ünye Belediyesi Ünye Yaşayan Kültürel Miras Müzesi evi konsepti ile fuar alanında dikkat çekmiş ve standı çok sayıda kişi ziyaret etmişti.

Dünyada turizm alanında etkili seyahat acenteleri ve otellerin katıldığı fuarda turizm alanında ciddi tanıtım imkanı ve bağlantılar gerçekleştiriliyor.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar bu kapsamda fuar öncesi Ünye'de faaliyet gösteren turizm işletmecileri ve acenteler ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, turizm işletmecileri ve acenteler katıldı.

Ünye'nin turizmi anlamında tanıtımı noktasında fikir ve uygulamalarla ilgili görüş alışverişini yapıldığı toplantıda bir açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ilçeye ve bölgeye gelecek yerli ve yabancı turistlerin Ünye'de konaklamaları ve vakit geçirmeleri için bir planlama yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ünye Belediyesi Ahmet Çamyar İstanbul Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası faizi sabit tutarsa altın ne olur? Faiz sabit kalırsa altın düşer mi, yükselir mi? SON DAKİKA: PPK kararı ne? PPK kararı ne oldu? Merkez Bankası faiz kararı sonrası açıklama geldi mi? FAİZ SABİT KALIRSA DOLAR NE OLUR? Merkez Bankası Nisan ayı faizi sabit tuttu; Peki dolar ne olacak? Faiz sabit kalırsa ne olur? MB Nisan ayı faizi sabit mi bıraktı? SON DAKİKA: Faiz artarsa altın ne olur? Merkez Bankası faiz kararı kuru etkiler mi? Altın ne olur? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI! Nisan ayı faiz oranı ne oldu? Faiz arttı mı? FAİZ KARARI AÇIKLANDI MI SON DAKİKA! TCMB faiz kararında son durum ne? Faiz kararı ne oldu? Reynmen Renklensin şarkı sözleri | Reynmen'in yeni şarkısı ne? Yeterince düşmanım var benim şarkısının adı ne? Merkez Bankası faizi ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası faiz kararını saat kaçta açıklayacak? Green Card ne zaman açıklanacak? Green Card sonuçları ne zaman belli olacak? Green Card 2024 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? Nihal ve Bahar Candan davası ne oldu? Candan kardeşler tahliye edildi mi? Brawl Stars bakım molası ne zaman biter 2024? Brawl Stars bakım molası saat kaçta bitecek? 25 Nisan 2024 ESRA EROL İZLE #128226 Esra Erol canlı izleme linki! Erol Erol saat kaçta, ne zaman? Filozof Atakan'ın son hali! Filozof Atakan kaç yaşında, kimdir? Seçim parası ne zaman yatacak? Seçim ücretleri ne zaman yatacak? 31 Mart Seçim ücretleri ne zaman yatırılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title