Haberler

Üniversite Vakfı'ndan Müzik Şöleni

Erzincan Üniversite Vakfı Tarafından Düzenlenen, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Konseri, Dün Akşam Belediye Çok Amaçlı Salonu'nda Gerçekleştirildi.

Erzincan Üniversite Vakfı tarafından düzenlenen, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği konseri, dün akşam Belediye Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Erzincan Üniversite Vakfı'nın, Erzincan Üniversitesi (EÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı'nın katkısıyla düzenlediği konsere, Vali Ali Güngör'ün yanısıra, Belediye Başkanı Mehmet Buyruk, AK Parti Erzincan Milletvekili Tevhit Karakaya, İl Genel Meclisi Başkanı Rıdvan Aydemir, Vali Yardımcısı Kubilay Ant, TSO Başkanı Aydın Yalvaç, Erzincan Üniversite Vakfı Başkanı, hayırsever işadamı Hacı Ali Akın, dekanlar, öğretim elemanları, kamu kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Konser öncesi Üniversite Vakfı adına bir konuşma yapan Vakıf Başkanı Hacı Ali Akın, Erzincan Üniversitesi'nin (EÜ) kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, Üniversite Vakfı olarak Erzincan Üniversitesi'nin her yönüyle gelişmesini sağlamak için çaba göstereceklerini söyledi. Üniversite kurmakla iş bitmediğini dile getiren Vakıf Başkanı Hacı Ali Akın, "Toplum olarak eğitime muhtacız. Eğitim olmayan yerde hiçbirşey olmaz. Erzincan'daki eğitimi vakfımızın sayesinde yükselteceğiz. Asıl önemli olan bundan sonra yapılacak çalışmalardır. Bu çalışmalarımıza 7'den 70'e herkes destek vermeli ki, üniversitemiz bir tabela üniversitesi olarak kalmasın. Öğrencilerimizden öğretim elemanlarına kadar üniversitemizi bir bütün olarak kalkındırmak Erzincanlı olarak hepimizin görevidir." diye konuştu.

Hacı Ali Akın'ın konuşmasından sonra Güzel Sanatlar Bölümü Müzik Eğitimi öğrencileri Öğretim Görevlisi İlhan Akdeniz Türk Sanat Müziği, öğretmen Ali Ekber Soran yönetiminde ise Türk Halk Müziği dinletisi sundu. Konserin ardından Erzincan Üniversitesi'nin kurulmasında emeği geçenlere şükran plaketi verildi.

(İS-İRT-Y)

01.04.2007 12:22 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title